färg

Det svarta representerar en ignorant värld som inte bryr sig om någonting, man är för färgblind för att se.
Det finns inga jättenyanser lika storslagna som regnbågar och det finns inget mångfald, bara ingentinget.
Mitt i smeten som en del utav den ignoranta världen är jaget dolt, man kan vara lycklig, ledsen, neutral
men ingen bryr sig för ingen ser på riktigt.
Alla kan bara se sina egna färger och omgivningen som är helt ur fokus.
Det här är min färg. Bryr du dig?

well

Då har jag också fallit för grupptrycket. Alla snackar om bloggar, alla skriver om bloggar, alla har en blogg. Så ja, nu var jag tvungen att göra en jag med!

Imorse dog min bästa väns farfar. Det känns jobbigt, för alla vet ju att om ens vän är ledsen, så blir man ledsen man själv också. Därför är det rätt tufft just nu.
Men visst är det konstigt. Att man bara kan dö sådär. Läskigt, man funderar ju nästan på att börja använda hjälm dagen runt, året runt. Fast farfar dog på toa, det hade inte hjälpt om han hade hjälm eller inte, han var trött. Men det känns skönt att veta att han har det bra nu. Men jag är hemskt ledsen, mimo.

Well, klockan är snart två och jag sitter fortfarande i pyamas, med tandkrämsklickar i ansiktet. Kanske dax att göra sig i ordning lite? Jag måste ändå kila till jouren och köpa lim. Var ledig hela förra veckan, har en känsla av att denna vecka blir densamma. Nästa vecka ska jag åka snowboard i Trysil, veckan efter blir det tre veckor till - hemma.

BAH! Jag blir totalt galen! Igår på stan hittade jag mig den vackraste väskan någonsin skådats! Måste måste måste köpa. Har lite pengar sparade, får ta och ta dom och sen snika lite av mor. Sen kommer ju "lönen" snart också. Härligt. 


emem