godkväll bloggen

Jag försöker sätta en ny trend, hoppas (tror) att många kommer att hoppa på den.

image289
tack för mig. nu ska jag ut och skrämma småbarn på stan.
MYCKET NÖJE!

woo

jag är vittne till en allvarlig krock.
jag gick hem ifrån donken och skulle precis svänga ned på vår lugna nordahlbruns gate då det small till i mellan husen, ekot skar i öronen och jag tvärnitade i mina nya skor och vände mig om.
En kille flyger ut ur en bil, spottar på backen och tar sig över huvudet. Ur den andra bilen smyger en gubbe ut, livrädd, fast det var han som blivit påkörd. De börjar töla, skrika och peka.

Det är så fränt, sånthärnt. I love it. Men jag tycker synd om personen som nu inte får sin pizza hemlevererad, och synd och personen som står ensam ute i mörkret och väntar på sin taxi. De kommer snart få ett samtal om att pizzan har krockat och att de kommer bli försenade till sitt säkert superviktiga tåg, eller dylikt.

image288

porr

Min granne var på besök härromkvällen. Och mitt upp i allt youtube-sökande dök texten "Lesbian Sex" upp i sökrutan. Min granne gapar, tittar, pekar. Är du lesbisk? Nej, kära nån så pinsamt. Det är jag inte. Han trodde mig inte, men det är okej sa han, det är ju ganska vanligt nu för tiden.

Min granne försvann fort ut genom dörren och han kanske hade i tanken att jag var någon översexuell youtubeporrsökande. Och vad skulle jag hitta på till mitt försvar? Länge satt jag skamsen och funderade på bra saker att säga till försvar; (jag råkade sätta mig på datorn och skinkorna skrev det automatiskt), vilket var väldigt slöseri med tid. Jag vet ju själv att jag inte är någon porrkärring och att jag inte skrivit det.

Väl hemma i Sverige ska jag visa mamma lite grejor på datorn då det dyker upp en gigantisk snopp på skärmen. Mamma fnissar, jag skämms. Där kom en till snopp upp, en liten mindre en. Och en till. Tillslut var hela skärmen full i snoppar i olika storlekar och färger och det gick inte, på något sätt att få bort dem.

Min kära burk är förpestad med porrvirus, därav så få inlägg i bloggen. Jag ber om ursäkt. INTE mitt fel. Jag är ingen porrsurfare, jag har ingen aning om hur jag fått det. Nu är det borta, tillsammans med femtioelva andra virus som bara låg och lurade bland filerna.


image286

porrtant

gustav <3

Tog mig en nya frisk luft på innergården förut idag. Då kom denna snubbe fram till mig och frågade om jag var sögen, GIVET sa jag.

image284


fantastiskt.

som jag suktat.
nu är dem mina;

image280
Ed Hardy


image281
vox devilwear



faaaaaaantastiskt!

jag är postlådans unge.

Jo för idag gjorde jag någonting som inte håller till vanligheten. Jag var hos frisören. Varför är inte det vanligt? För att gå till frisören, är som att ta självmord. De lyssnar aldrig på vad man säger, de klipper fel, för kort, får för sig att locka ditt hår fast du sagt att du hatar lockar. De gör allting fel. Och det är någonting jag lärde mig redan som nyfödd. Gå ALDRIG till frisören, klipp dig hellre själv. Eller klipp dig för tusan inte alls. Håret gör ju sitt när det går av här och där och då ser det ju härligt nyklippt ut.

Men idag gick jag till frisören, inte för att jag är självmordsbenägen utanför att jag inte klippt mig sen i juni och kände att det kanske var dags.
Och nu sitter jag här, i mitt gamla flickrum och stortjuter! Att jag aldrig lär mig, från och med NU, ska jag aldrig gå till frisören.

Mitt hår är fult. fult. fult. fult. Det är kortare på ena sidan och jag ser ut som att en åsna har slickat mig i huvudet. Det är platt. Inte alls fräscht och jag är så aaaaaaaarg.

HATA ALLA FRISÖRER SOM FINNS I HELA VÄRLDEN. Åh ja, jag är så fjortis


image287
Finns det någon där ute som har lite gammalt slitet hår,
som liknade mitt,
att dela med sig av,
så vill jag gärna ha det.

se upp där nere

Hela dagen har jag spenderat långt upp i taket i vår loftsäng. Rena rama prinsessan på ärten utan ärta. Och jag har haft så tråkigt. Tänka sig, Jag, tråkigt? Nähä. Joho. Och jag har mest petat mig i näsan och naveln på samma gång. Varierat finger, det är väldigt effektift, då slipper man klippa naglarna, för det liksom slipas ner för varje gång du gräver. Och för varje överlevande satte jag ihop tummen och pekfingret och gjorde till en sån där snygg snärrt och grejen flööööög ned på golvet. Om jag tittar ned från sängen så har jag nästan material för en hel kudde.
Det var ju verkligen något nytt att berätta för intresseklubben.

Ni får ursäkta mig, men jag har aldrig påstått att jag Inte är äcklig.

image275
Och det kan man ju verkligen inte tro när jag drar till med hundögonen, såhär.

N&N

Det är vinter nu,
snön har lagt sig som ett täcke
över drömmar och visioner.
Blunda, och låtsas som att allting ska bli bra.
Det är lättare att andas då.

Du ser så mjuk ut,
precis som i oktober.
Dina ögon är sådär kristallklart blågröna som i september.
Jag älskar dig fortfarande,
som min majkärlek.


image274

över axeln såg jag en stjärna falla, det var jag.

jag var på väg till sonny's, med halstablett i munnen och blitzkreig bop i öronen,
när jag tappade min lovikka-vante.
medans jag plockade upp vanten tittade jag på min hand och insåg att den var blå.
'oj, jag är ju död' tänkte jag, drog på mig vanten och gick vidare.

image273

Eileme from oslo, norway.

Jag vaknar klockan12. Ingen hemma, två av dem är i Sverige, en av de är vilse någonstanns runtom i Oslo. Och jag är ensam, liten, frussen i en stor, kall, mörk, eländig lägenhet. Vad händer idag då? Inte ens ordet Ingenting kan beskriva min dag, för jag har gjort mindre än ingenting, jag har haft det tråkigare än tråkigast. Så tråkigt att jag har legat och tittat på konståkning, tillochmed beundrat dem för sina höga hopp, för jag hade lätt brutit benen. Och det är när man har såhär tråkigt som man kommer på dumma grejer. Varför inte testa på några av de där pirruetterna och hoppen?

Jag fyllde hela golvet med kuddar, klättrade upp i loftsängen för att sedan svinga mig ned bland kuddarna och i luften försöka göra vackra rörelser med både armar och ben. Jag kom fram till att jag aldrig kommer bli en skriskoåkare, inte någon himla akrobat för den delen heller. Jag har säkert sträckt alla mina ljumskar och slagit ut hjärnan ur något utav hoppen. Jag är lamslagen.

Fy tusan för en tråkig dag!

image272
Kan man se mer uttråkad ut?
Nä...

abstinens

image271
inte nog med att det är världens tråkigaste dag.
jag har godisförbud tillråga på allt.

i mitt nästa liv

Om du är en björn, kan du sova hela vintern. Du gör absolut ingenting i 6 månader.
 -Det kan jag leva med!

Innan du går i ide, måste du äta tills du rullar iprincip.
-Jag kan leva med det också.

Om du är en björn, föder du två barn (som är lika stora som en valnöt) och det medan du sover. När du vaknar upp är de halvvuxna, mjuka och urfluffiga.
-Det kan jag definitivt leva med!

Om du är en björnmamma, vet alla att du menar allvar! Du slår ner alla som plågar dina ungar. Om ungarna inte uppför sig slår du ner dem också!
-Jag kan leva med det!

Om du är en björn, FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar! Han förväntar sig också att du har håriga ben och överflödigt kroppsfett.
 -Japp! Jag vill bli en björn...


image270


hoppsan kerstin!

jag började gallopera fram på gatan, från sonnys kiosk hem till mig.
Helt plötsligt medans jag galloperar flyger en pinne på mig, helt utan förvarning och grappar tag i min fot. Medanns min fot satt fast i pinnen så fortsatte min andre fot att springa vidare vilket oturligt nog resulterade i att hela min kropp förslappades i min höga springfart och jag föll handlöst ned mot den mörka dystra asfalten.
Kroppen stutsade upp och ned mellan slagen emot marken. Tantskaran med deras splitter nya rullatorer , som glänser i solen, står och gapar, bilarna tvärpromsar, tutar, byggnadsarbetarna i deras lortiga blåa byxor slutar spika, hela världen stannar.
Reser mig upp, "Ingen fara! Jag lever!" Jorden börjar snurra igen, alla går tillbaka till deras vardagssysslor. Och jag, går med pinsamma steg hem, upp i lägenheten, gråter en skvätt. Jag kommer nu aldrig mer kunna gå utanför nordahlbruns gate 17´s port. Im growing old in here. Nu har tanterna på gatan någonting att skvallra om för flera veckor framöver.

image268

åter nej! jag har inte anorexia!

Jag tänkte skriva ned några rader om något som går att diskuteras hur länge som helst. Och jag gör det främst av allt för att det är sånt tjaffs just nu om det i Stina-Lee's blogg.
Jag läser hennes blogg dagligen och hon får ofta kommentarer om att hon borde äta mer och att hon är för smal. Men det ni inte tänker på innan ni öppnar era stora käftar det är att fettma och "smalhet" är exakt samma sak.
Folk fightas lika mycket med att de är för smala som att gå ned i vikt.

Jag äter två lagade mat om dagen + frukost och kvällsmat och en himla massa godis, är 1.72 cm lång och väger 45kilo. Men jag går inte upp i vikt för det. Så vad gör man då? Tror ni att det hjälper genom att klanka ned på en? För du kan väl ändå inte tro att du är den första som gör det? Nejdå, jag är lika säker på att Stina-Lee har fått höra det här lika mycket som jag har.

Mina starkaste minnen är ifrån när jag gick i trean i grundskolan, då jag och min dåvarande bästa vän åker bil ifrån stallet och vi bråkade någonting och hon skriker "ANOREXIABARN" till mig. Det sitter fortfarande kvar. Samma sak som i femman, när killarna kom fram till mig på lektionerna och frågade "Emelie, har du anoerxia?" Och tycke dem var asfräna och sprang fnissandes därifrån.
Vi är väl medvetna om att vi är smala, det är ingenting vi kan göra åt, så snälla. Sluta nu för på något sätt så tror ni att det är okej att påpeka att någon är för smal, men det är inte okej att säga att någon är fet.

image269


morgon på nordahlbruns gate 17

Det är vinterns fel har jag kommit fram till för idag vaknade jag ful och inte bara idag utan igår också. Det är inget konkret som är själva felet utan mer att man blir liksom genomskinlig. Blå. Det är trist för som transparent känner man sig väldigt ospeciell jag vill ju vara färgstark. Idag vaknade jag ful så jag somnade om men blev inte mycket snyggare för de...


image265

lata dagar i utlandet

nämen hallå!

Här sitter jag i solen, slurpar på en pinja colada och mitt hår fladdrar i den varma vinten, bikinin åker in i rumpan, måste dra ut den, åh. Härliga norge-land! Och där sitter ni, mitt i all slask hemma i kalla sverige, har ingen bikini som skär i rumpan, mera täckbyxor från 96 som eran mamma tvingar på er. Hon vill ju inte att ni åker på en urinvägsinfektion. En cosmopolitan? Jatack kypare, det tar jag gärna. Tänka sig att norge-land kan vara så mycket varmare än sverige-land. Därför vill jag aldrig flytta härifrån.
Oj, nu kommer kines grannen ut också. Han erbjuder mig sin tvättmaskin. Jag tar gärna emot den!

image263

Såhär hade jag sett ut om jag hade andra förälldrar och kanske kom ifrån de nedre delerna av afrika.


ganska likt, huh?

godkväll.

andreas har sprungit till coop för att köpa mini riskakor,
jag ligger här, pillar mig i naveln och luktar på fingret.
åh, navelludd!
det är inte ofta jag hittar någon knodd ingrodd där någonstanns, så jag blir alltid lika glad när jag väl hittar någon. andreas har ju en å'n annan lite då och då att dela med sig av.

någon påstår att navelludd är äckligt? hell no, det är ju det mysigaste som finns.







sex and the oslo

image260

snart kommer filmen, och det kommer nog bli sådär otroligt bra!

ingen har väl missat;

hehe

http://aftonbladet.se/nyheter/article2039256.ab

long time

jag har ingen blogglust at all.
nu tänkte jag iallafall kladda ned några rader, om ingenting, men ändå.

mycket har hänt.
nytt jobb, hejdå på gammalt jobb, middagar, fest, vänner.


mina norska favoriter i kanske inte alls deras bästa jag.


ska till sverigeland snart. jag har tillochmed glömt bort om man skriver sverige med J eller G. Sverje. Sverige. hmmm...
jag längtar inte det minsta. jag vill helst inte åka till sverje (hehe) men jag åker för mammas skull. De är nyss hemkomna från egypten och jag bara måste hem och se lite bilder och pussa på dem för att de lever. men jag stannar nog bara i högst två dagar. sen ska jag hem igen.

ja, det var nog allt.
ha de.

mm

3 timmar på bacillhuset.
andreas har blivit sjukskriven.
ska börja motionera och stretcha hos en sjukgymnast.
jag är trött.
snäll flickvän som följer med, fast suckar då och då.
nu måste jag sova.

LÖN SNART, åh halleluja!!


image257
ja här var vi inte gamla.


ha

ha

mjölk

min älskade malin skulle ÄNTLIGEN komma och hälsa på mig igår. Jag har inte sett henne på... snart två månader och det börjar svida lite i ögonen. Jag städar, diskar, gör fint. Och ungen ringer "......jag.....har missat...bussen"

ALL DÖD ÅT MALIN!

Och det roliga är att det är så olikt henne, hon är alltid i tid, aldrig försenad. Hon brukar gå ut från huset fem timmar innan hon ska ta bussen till tex stan. Hon är som en tant. Men inte igår. Vad har hänt dig snuppa?

Det blev iallafall lite party ändå. Utan henne :(


image256

jag hjärtar

den här låten kommer spelas på repeat i lägenheten HELA helgen. Love är borta, Andreas borta, Karin jobbar. Bara jag. Och låten. (L)





min fina arbetskamrat

Det finns en kille på jobbet. Som är så pinsam att jag inte vågar titta på honom. Han är norsk 20+ och har blonda spikes i håret. Ni vet sånna som var inne 1995. Han var säkert läcker då. inte nu.
Killen gillar att spela musik högt, och han står säkert där och mimar också, vad vet jag. Jag hittar inte på honom. Igår hade han på sig en tight t-shirt med texten "It's not going to suck itself" Och en stor tydlig pil som pekade neråt. Idag hade han på sig en t-shirt med texten PORN ASSOSIATION. Läckert. Kanske man skulle tycka. Men det hela går lite till överstyr när han samtidigt står och svänger på rumpan till svenska låtar såsom; Guldbruna ögon och Hej sommar med Jimmy Janson. Då börjar jag fundera på om han inte är "en såndär"

Idag pratade han med mig, jag har undvikit att prata med han hela veckan. Han har tittat på mig, djupt och länge, och idag tog han mod till sig.

En annan man på jobbet tog mod till sig idag, kom fram och hälsade, kysste mig på kinderna. Oj, det var något nytt, sa jag. Han tyckte att det var det inte alls, så gör man jämt i spanien.


i loves fönster.

torsdag.

Andreas står i skjorta och finskor inne på Steen&Ström och kränger max mara damparfym. En dam kommer fram och frågar om han "är en såndär". Haha.

Idag har jag gjort något jag inte gjort på länge. Uppdaterat min garderob. Det finns ju inget bättre;



Sen går det bra på jobbet också. Det var noll att göra idag, lugnet före stormen. Nästa vecka blir det att jobba över varje dag, sa chefen. Det låter bra tyckte jag. Så jag städade lite idag. Det var äckligt.


Jag ska aldrig mer klaga på att det är dammigt hemma.

du

Du är den minsta människa jag träffat.
Så feg.
Och dålig.

Jag hoppas att jag aldrig träffar dig igen.

björn

Du är en blick, och den är mörk, och den är varm. Å jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol
Du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles å Leila K
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch

Jag kan diska, laga mat, va i tid och aldrig sen, Å jag tycker de e jättekul att lyssna på problem

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig Carina Berg Carina
vi två skulle passa bra ihop, Häng me mig hem till Götet å gör slut me Kristian Luuk
Carina du är änden på min fantasi

Du är brödet man vill lägga korven i
Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få
Du är bättre än Die hard 2
Du e Jane å jag e Tarzan, Gör slut me han från Hassan
Du är vacker och unik , Min pappa e rik
Jag har tre meter i tak och lakan av sammet, Ta mitt nummer utav Kristian efter programmet

Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut me Kristian Luuk bli ihop me mej
Carina låt oss vandra natten vidare, Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös jag är evigt din, Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn
Du kan mejla mig å tacka eller om du tänker om [email protected]
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, Å jag vill att du gör slut me Kristian Luuk

haha


lofta emem upp i dagen.