min fina arbetskamrat

Det finns en kille på jobbet. Som är så pinsam att jag inte vågar titta på honom. Han är norsk 20+ och har blonda spikes i håret. Ni vet sånna som var inne 1995. Han var säkert läcker då. inte nu.
Killen gillar att spela musik högt, och han står säkert där och mimar också, vad vet jag. Jag hittar inte på honom. Igår hade han på sig en tight t-shirt med texten "It's not going to suck itself" Och en stor tydlig pil som pekade neråt. Idag hade han på sig en t-shirt med texten PORN ASSOSIATION. Läckert. Kanske man skulle tycka. Men det hela går lite till överstyr när han samtidigt står och svänger på rumpan till svenska låtar såsom; Guldbruna ögon och Hej sommar med Jimmy Janson. Då börjar jag fundera på om han inte är "en såndär"

Idag pratade han med mig, jag har undvikit att prata med han hela veckan. Han har tittat på mig, djupt och länge, och idag tog han mod till sig.

En annan man på jobbet tog mod till sig idag, kom fram och hälsade, kysste mig på kinderna. Oj, det var något nytt, sa jag. Han tyckte att det var det inte alls, så gör man jämt i spanien.


i loves fönster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback