hemlig älskare.

Jag har en hemlig älskare som jag träffar varje dag. Direkt när jag slutat sticker jag till min hemliga älskare. Jag snackar om sex & the city naturligtvis. Jag trodde att jag skulle kunna hantera mitt beroende men det går helt enkelt inte. Jag tittar när jag kommer hem från skolan fram tills natten. Jag har haft min box sen i måndags och är redan på andra säsongen. På nätterna sitter jag ihop kurad i mitt täcke med mackor överallt i sängen. Mamma har frågat mig vad jag egentligen gör på nätterna, varför jag är uppe och rantar. Jag brukar kontra med att jag antagligen käkar mackor i sömnen. Jag tror inte att hon har gått på det. än...


god morgon, emelie

Jag sitter här i mysbyxor och i sjuktröjan. (Vi har en randig t-shirt i familjen som vi kallar för sjuktröjan. Man är alltid sjuk när man har den på sig. Och ja, idag är jag sjuk. Igår med.)
Jag skall nog inte berätta hur äckligt sjuk jag är just nu. Jag är rädd att jag skrämmer iväg folk då. Det enda jag kan säga är att det sprutar snor om mig. Yes, kalla mig FRESH.
Mina föräldrar är som vanligt ute på sjön och jag är som vanligt ensam hemma. Det är lugnt, jag gillar att vara ensam, men inte nu. Jag är ju sjuk!! Dom skall vara hemma och ta hand om mig, serva mig med varm oboy, mackor och cola. Men sånt får jag nog stå själv för denna helg. Jag ska ragga hit Andreas sen hade jag tänkt. Han får bädda ner mig och ge mig en friskpuss i pannan. Det gillar jag. För jag gillar han.
Sen har jag märkt mig än en gång. Tror jag glömt att tala om det. Såhär blev det:
(den sitter på ryggen/rumpan, just so you know.)



55893-22


emem