jag vill inte ha kalle, jag ska skilja mig.

Så kan det låta när man ringer och vill kränga kalle anka till någon. Det är nästan hemskt vad folk är öppna för en när man ringer. Snälla, jag vill inte veta att du ska få ett nytt hjärta. "Jo Jaha, Grattis.. ehum". Ja, verkligen skitkul att du ska få ett nytt hjärta! Lycka till, hoppas att det funkar.
Och när den ledsna pappa säger att han inte kan köpa kalle för att han ligger i skilsmässa? Hoppsan kerstin! Stöter du på mig? Nej förlåt, gud så tråkigt. Jag beklagar... hoppas att du hittar en annan fru så att du kan köpa kalle av mig en annan dag.

Sen har vi ju dem som dog igår. OMG! Pinsamtpinsamtpinsamt. Okej att din man dog igår, men snälla, kan du inte säga att han är i egypten och tågluffar istället? Det blir så mycket lättare då.

Iallafall så skulle jag kunna sitta här och berätta mycket om vad man är med om när man sitter i telefon hela dagarna. Några kan inte snacka svenska. Några kan bara snacka engelska. Och då blir det ungefär såhär;

"Hello! My name is emelie and im calling from Kalle anka, ehum, donald duck.. well.. we have a erbjudande here. the children can try 6 magazines of kalle, ehum, donald. And its porto and fraktfritt. And we stop it for you after the 6:e"

Dålig på engelska? SÄG DET BÄTTRE SJÄLV DÅ NÄR DU ÄR UNDER PRESS!


haha.

vilken FESTing!

Jag har plockat tre liter blåbär, några svampar, sett en orm och en ödla. Jag trodde aldrig att det skulle hända vid en ålder av 19 år. Men tydligen.

Det var ioförsig mamma som släpade ut mig i skogen - livrädd! För alla vet väl att det bor hur mycket djur som helst i skogen och alla vet väl att alla djur är inte snälla. Iallafall inte fästingar. Och inte den där fästingen som satte sig på mitt knä. Paniken spred sig fortare fram emellan granarna och björnarna och kom tillslut fram till mig. Den flög emot mig - jag skrek och började gallopera fram på stigen. Helt plötsligt medans jag galloperar flyger en rot på mig, helt utan förvarning och grappar tag i min fot. Medanns min fot satt fast under roten så fortsatte min andre fot att springa vidare vilket oturligt nog resulterade i att hela min kropp förslappades i min höga springfart och jag föll handlöst ned mot den blöta, hårda skogsmarken. DUNS! Kroppen stutsade upp och ned mellan slagen emot marken, mest stryk tog mitt knä. Jag grät (nästan) där jag låg helt hopplöst skadad mitt i skogen, mitt i ingenstanns. Tillslut tog jag mig upp, var tvungen att kolla läget med mitt knä, drog upp mitt fula mjukisbyxben och tittade på benet; "hur gick det?" frågade jag. Knäet grät också. "Men kära nån, stackars knä, du är ju helt mörbultad! Men vilken tur vi har haft, vännen. Fästingen har flytt fältet under fallet". Klappar av knäet, fortsätter att plocka blåbär.


Ja, nu är det konstaterat - Jag har blivit en tant.
Usch så pinsamt.



Vilken festingbild!
Mycket nöje!

underbara älskade

Louice.

Jag läste precis ett utomordentligt gulligt blogginlägg som Lofta hade skrivit om mig. Tyvärr så är jag inte så hajj på det här med att länka så jag kör den enkla vägen; http://lulu.blogg.se

Jag har nog aldrig funkat så bra ihop med någon person förr. Jag behöver inte vara någonting i hennes sällskap. Jag behöver inte vara bra på matte, springa 60 meter eller sitta och trycka på en mille på banken. Jag behöver inte ens spela balleallan i hennes sällskap. Jag kan vara precis som jag är; äcklig, ta allt för mycket smör på mackan, säga något urbotat korkat eller få ig på ett prov utan att hon säger att hon hade klarat det så mycket bättre. Det är just det jag gillar, det var de jag föll för.

Så när tiden är inne, Loft, så kommer jag upp till dig och hälsar på. Så ska vi göra allt det vi brukar göra. (Nej, inte sitta vid datorn i en hall) Vi ska göra emem och lofta saker. Äta nudlar kanske eller ta en fika och gråta helt öppet inför alla andra.

Jag saknar dig så mycket.





image106

Du är underbar!

Välkommen John, kul att se dig!

Igår sov jag brevid mamma. Och då kom John genast och hälsade på. Tydligen så har han bättre koll på att min mamma existerar än att jag gör det, kanske för att hon är äldre och de har setts mycket mer än vad jag och John har gjort. Iallafall så somnade jag innan klockan 12 igår vilket är ett stort framsteg. Jag tackar mamma för att hon har så bra kontakt med John.
Nu får jag bara hoppas på att John inte bara hittar till mammas rum utan att han kan väl iallafall försöka leta rätt på min rumsdörr också.

Min far är ute och seglar Round Venern Race. Kul för honom, men ännu roligare för mig efter som att jag då sover i hans säng. Jag har tänkt att hota John, jag ska säga till honom att nu får han allt ta fram sina supernattmössor. Nivet, de blå mössorna med stora gula stjärnor på som är till för bråkstakar till barn som vägrar att sova fast att John säger till dem att de måste sova. Så nu får John ta fram supernattmössan och sätta den på min pappa och hans seglarvänner. För då somnar de ju på sjön. Och supersömnen gör så att de flera veckor senare vaknar och upptäcker att de har flytit iväg ända till Australien och då tar det ju faktiskt några veckor för dem att segla tillbaka till lilla Sverige... om de ens hittar tillbaka.
På så sätt kan jag behålla min sovplats brevid mamma och träffa John allt mer och mer.


den döda kvinnan i strömstad...

Jag går förbi löpsedlarna på stan. Oj, en till som har blivit mördad. Tråkigt, stackars kvinna, stackars små barn som nu ska leva utan mamma.


 image99

För vad ska man tänka, säga eller göra? "Det händer aldrig mig eller någon i min omgivning". Men när det väl händer så är man helt befriad ifrån allt. Vad ska jag säga för att trösta mamma och mormor? Vad ska jag säga på begravningen?

Den mördade kvinnan i strömstad är inte bara en mördad kvinna. Det är min mördade tremänning.

En natt med john?!

Nu börjar det att gå lite för långt. Natt efter natt ligger jag och väntar på sömnens stund. Men den verkar aldrig dyka upp. Jag är pigg! Det är nästan så att jag börjar oroa mig, det verkar ju helt som om John har tappat bort min adress någonstanns. Jag borde hjälpa honom att leta...

"John...? John...?!" Ligger jag i mörkret och ropar. Men han kommer inte. Har han glömt mig? När jag ligger där och väntar på honom i min mjuka säng brukar jag leka att han stormar in i mitt rum och ropar:
"My name is Blund. John Blund!" Och sen ska han lyfta upp mig ur sängen, slänga upp mig på ryggen. Sen öppnar han mitt stora vackra fönster som är fullt av vita krukväxter, mina långa, tunna gardiner dansar in i mitt rum av den varma sommarluften som springer in i mitt rum. Samtidigt hoppar han upp på fönsterbläcket med mig på ryggen. Sen flyger vi! Han tar mig på en flygtur som jag sent kommer att glömma, en sovande stan i ovanfrån. John plockar några stjärnor och gud vad det är romantiskt. Sen somnar jag på ett moln brevid John när han smeker mitt hår. Han lyfter försiktigt upp mig för att inte väcka mig och flyger sakta hem mig, lägger mig i sängen och smyger därifrån.

Nja, om det ändå vore så väl... Jag bestämmer mig för att tro på tanken om att han har tappat bort min adress.


en till lista, i brist på annat.

PERSONLIGT

Vad heter du: Emelie

Vart bor du: Karlstad

Hur lång är du: 170 cm

Ögonfärg: blå

Hårfärg: Tjaskigt brunt som snart blir mörkare




SENASTE PERSON SOM:

Du sov i samma säng som: Andreas

Du pratade med: Någon som jag försökte sälja kalle anka tidningar till

Du gick på bio med: Andreas, i fredags (harry potter)

Som såg dig gråta: Det var nog Andreas

Skällde på dig: Det var nog Andreas det med :) haha





HAR DU NÅGONSIN:

Sagt ?jag älskar dig? och menat det: Ja

Bråkat med ditt husdjur: Om jag ens hade ett husdjur hade jag bara gett den kärlek.

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Ja när jag var liten och svår

Är du ensam nu: Nä, jag har mina arbetskamrater här ju

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: "bäst musik just nu, rix fm"

Vill du gifta dig: Javisst

Vill du ha barn: Javisst





XTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Att jag blir en misslyckad människa som jobbar som telefonförsäljare när jag är 50

Vilka kläder sover du i: Trosor & t-shirt

Vart vill du gifta dig: Olika varje dag

Vem hatar du verkligen: Ojoj, det kan jag inte avslöjja här ;)

Har du ett jobb: Mmm...

Gillar du att ha folk omkring dig: Japp. Men jag älskar att vara ensam också.

Är du ett hälsofreak: HAH! toast, toast, toast.

Har du någon tatuering: Fjärill, körsbär

Har du någon piercing: Bröst, tragus, navel, öron




DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nä

Köpt någonting: Ja, en cola på pressbyrån

Varit sjuk: Nä, bara snorig

Sjungit: Ja, opera i köket

Sagt ?jag älskar dig?: Ja

Velat säga till några att du älskar dem: MALIN!

Träffat någon ny: Ja

Saknat någon: Ja

Kramat någon: Ja

Kysst någon: Ja





VILKEN

Tidning läser du: Solo, Cosmo och Vecko-revyn, Elle!

Buss åker du oftast: 54, 15, 14, 20, 31

Frisyr har du: Öh, ful ären

Dag fyller du år: 11 sept





SENASTE

Film du såg: Någon film om någon man som träffade sig själv som ung tjockis

Sak du stal: Denna lista ifrån Malin 

Mat du åt: Felix, Findus eller Fenix matlåta med pasta och skinka

Gången du åt en 7-eleven korv: Måste varit senast jag var i sthlm

HUR DUM ÄR DU?

18 eller mindre betyder att du inte är dum....


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam

summa: 3

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.

summa: 3

(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen

summa: 1

Resultat: 14

JAG ÄR INTE DUM TROTTS ALLT ^^


"all this stuff is making me old..."

Då sitter man här igen då. I allt förstora, förslappade myskläder som man ärft av syster som säkert är från 80talet. Uppkrupen i sängen med en toast, ett glas oboy och snus. Allt för att tillfredsställa mina stammisar, Alma och Malin.
Då fattas bara en sak - att komma på vad jag kan skriva idag... Jag kan väl berätta att mitt liv lättar upp lite dag för dag samtidigt som jag bara glider mer och mer ner i skiten. Just för att räkningarna strömmar in och jag bara sitter här och muttrar som en annan gubbe, för arbetslös, ja det är jag. Men jobb nalkas, jag känner det på mig. Har något på G som jag verkligen håller tummarna för. Jag blev ju nyss sparkad som städerska hemma hos min mormor för att några ska renovera hennes lägenhet, så ingen inkomst där inte. Och jag har slösad 800 spänn av mitt allra sista studiebidrag på bara en vecka. Det gör ont i mig när jag tänker på hur liten hjärna jag egentligen har. De pengarna skulle ju ha gått till så mycket annat; busskort, mobilräkning, traderaräkning.
Men, mamma och pappa lämnar mig yttligare en vecka för att de ska ut och segla och jag håller båda tummarna på att hon ger mig en slant. "Glasspengar" som hon säger.


Usa flytten bara närmar sig med stormsteg känns det som. Alla papper är nu gjorda, 200 barntimmar har jag också lyckats skrapa ihop. Nu fattas bara körkort (planeras i augusti) och pengar. Pengar är väl inget större problem egentligen. Det är bara jag som inte orkar släpa mitt arsle upp ur sängen och söka jobb. Men imorgon!


Känner att jag måste ge er lite bilder idag också. Mycket nöje!
 


puss på er!

image96

hej hallå jorden

Jag sitter här på mitt golv, halvnaken. Ja, det är potthett ute och den potthettan har smygit sig in genom gliporna till mitt fönster in i mitt rum. Därför måste jag vara halvnaken och sitta på golvet. Det är påtok för varmt att ligga med datorn i sängen eller att sitta på min gamla fluffiga blåa skrivbordsstol. Så idag passar golvet alldeles utmärkt. Dessutom tror jag att jag blir lite vig när jag sitter såhär under dessa omständigheter.

Men! Här kan jag ju inte sitta hela dagen, jag är ju trots allt ensam hemma = FF. Klockan har inte ens slagit fem. Jag måste hitta på någonting. Vad kan jag då göra? Jo, jag skriver en lista.

1. Jag kan städa mitt rum, ha på jätte hög musik och sjunga och dansa ikapp med den, helst i underkläder, jag vet inte varför men det blir så mycket roligare då.

2. Jag kan försöka ta mig igenom Banjo-Kazooie spelet på mitt supermoderna Nintendo64. Fast, jag blir alltid så arg när jag inte klarar att äta upp de där frukterna som ploppar upp ur marken före den där irriterande krokodilen och då ger jag bara upp. Fast inte idag, kanske?

3. Jag kan laga någonting jag aldrig lagat förut. Och det blir ju en lätt match med tanke på att jag aldrig lagar mat. Men nej, jag stryker den här punkten, jag har ju ingen att servera maten till.

4. Jag kan måla en teckning, jo för den blir nog fin. Jag är superduper dålig på att måla. But I can give it a try?!

5. Jag kan ringa någon och be den att komma över och göra absolut ingenting med mig. Men vem 17 ska jag ringa?

6. Jag kan alltid ringa mina förälldrar och be dem komma hem igen. Livet är så mycket roligare när dom är hemma och gör mat åt mig.

7. Åter igen, jag kan städa. Jag är ju trotts allt en av de få personerna på jorden som ser glädje i att skutta runt med dammtrasan i vänstra handen och dammsugaren i den högra.

8. Nej, nu lägger jag ner. Det finns ingenting roligt att göra idag. Speciellt inte när man heter Emelie Nilsson.


Så. Har ni något roligt förslag på vad man kan göra när man är ensam så skriv det isåfall. Gärna så fort som möjligt innan jag dör av tristess eller dör av att mina leder har stelnad till här nere på golvet.


Bjur på en bild idag med tror jag. Mycket nöje!


(vilka läckerbitar. Jag har genomgått ett könsbyte och det verkar som om resten utav ex klassen också gjort det.)

nej vet ni vad!

Nej, jag vet inte heller faktiskt. Har legat och klurat en bra stund nu på vad jag ska skriva i dagens intressanta blogg. Men min hjärna bara skumpar runt någonstanns innanför mitt skallben och jag tycks inte hitta den ikväll. Och så helt plötsligt så pling! Ojsan, nu skramlade det allt till där inne någonstanns. Frågorna ploppar upp, ni vet, de där frågorna som kan hålla en vaken en hel natt, Åh, nej, jag orkar inte;

Hallå! Satt inte ekorren i en gran? Ni vet ,"ekorrn satt i granen, skulle skala kottar.... hoppa han från tallegren" Han satt alltså i granen när han hörde barnen (haha, jag rimmade!) och då blev han rädd så han slutade skala sina små kottar och hoppade IFRÅN tallegren och bröt sin lilla fot. När blev granen en tallegren?

Och... Om nu superlimm är så super och fastnar på ALLT. Varför i hela friden fastnar det inte i tuben? Och varför finns det inte kattmat som smakar möss när alla kattägare vet att katter gillar möss.


Nej. Såhär kan jag faktiskt inte hålla på. Sätter på tvn istället. SKIT! Inga batterier, men haja! Varför trycker man hårdare på knapparna bara för att batteriet håller på att dö?



Hoppas att ni fick ut någonting utav min blogg, kan förstå att ni kanske inte blev klokare.
Nej nu. NU blir jag galen. VEM KOM PÅ ATT SÄTTA IN ETT S I ORDET LÄSPA?????


(såhär ser jag ut ni ikväll, helt hjärndöd och obotligt korkad)

Ingen rubrik idag.

Idag har jag sett på 16 Heroes avsnitt. Ja, kalla det liv. Men, vad gör man när man är så besatt att man kollar på avsnitt efter avsnitt och de enda gångerna man lämnar sängen är när man ska gå och slå en drill eller gå till köket för att leta efter något att mumsa i sig. Idag är det den sista dagen i mitt slöa liv. Imorgon ska jag rycka upp mig, Javisst!

Och kära läsare. Jag funderar på att lägga ner det här med blogg. Efter att ha sett att statistiken ligger runt 40 läsare var av NOLL, SERO fäller en kommentar eller en tanke om vad jag skriver så tror jag att det är dags att lägga ner datorn och go back in the days lite. Med andra ord - köpa en dagbok och skriva där istället. Vi får väl se...

Sluta, eller inte sluta. det är frågan.



slänger upp en bild också, det var länge sedan. Mycket nöje!



emem