hej hallå jorden

Jag sitter här på mitt golv, halvnaken. Ja, det är potthett ute och den potthettan har smygit sig in genom gliporna till mitt fönster in i mitt rum. Därför måste jag vara halvnaken och sitta på golvet. Det är påtok för varmt att ligga med datorn i sängen eller att sitta på min gamla fluffiga blåa skrivbordsstol. Så idag passar golvet alldeles utmärkt. Dessutom tror jag att jag blir lite vig när jag sitter såhär under dessa omständigheter.

Men! Här kan jag ju inte sitta hela dagen, jag är ju trots allt ensam hemma = FF. Klockan har inte ens slagit fem. Jag måste hitta på någonting. Vad kan jag då göra? Jo, jag skriver en lista.

1. Jag kan städa mitt rum, ha på jätte hög musik och sjunga och dansa ikapp med den, helst i underkläder, jag vet inte varför men det blir så mycket roligare då.

2. Jag kan försöka ta mig igenom Banjo-Kazooie spelet på mitt supermoderna Nintendo64. Fast, jag blir alltid så arg när jag inte klarar att äta upp de där frukterna som ploppar upp ur marken före den där irriterande krokodilen och då ger jag bara upp. Fast inte idag, kanske?

3. Jag kan laga någonting jag aldrig lagat förut. Och det blir ju en lätt match med tanke på att jag aldrig lagar mat. Men nej, jag stryker den här punkten, jag har ju ingen att servera maten till.

4. Jag kan måla en teckning, jo för den blir nog fin. Jag är superduper dålig på att måla. But I can give it a try?!

5. Jag kan ringa någon och be den att komma över och göra absolut ingenting med mig. Men vem 17 ska jag ringa?

6. Jag kan alltid ringa mina förälldrar och be dem komma hem igen. Livet är så mycket roligare när dom är hemma och gör mat åt mig.

7. Åter igen, jag kan städa. Jag är ju trotts allt en av de få personerna på jorden som ser glädje i att skutta runt med dammtrasan i vänstra handen och dammsugaren i den högra.

8. Nej, nu lägger jag ner. Det finns ingenting roligt att göra idag. Speciellt inte när man heter Emelie Nilsson.


Så. Har ni något roligt förslag på vad man kan göra när man är ensam så skriv det isåfall. Gärna så fort som möjligt innan jag dör av tristess eller dör av att mina leder har stelnad till här nere på golvet.


Bjur på en bild idag med tror jag. Mycket nöje!


(vilka läckerbitar. Jag har genomgått ett könsbyte och det verkar som om resten utav ex klassen också gjort det.)

Kommentarer
Postat av: malin

hahaha, så bra bild :D:D:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback