back in the game

De två senaste veckorna har jag spenderat min tid i storstaden Säffle och det var med både lycka och sorg jag satte mig på torget i går, fredags eftermiddag, för att åka hem. Lyckan beror en mesta dels för att jag slipper Erik, min körlärare som kan bli väldigt arg för att man råkar köra på 3ans växel lite för länge och inte på 4ans. Och sorg för att jag trivdes där så grymt mycket. Jag delade lägenhet med tre andra tjejer, otroligt underbara och jag kommer att sakna dem. Säffle var så litet och mysigt och så galet töntigt. Så fort det var dax för körlektion så hade man alltid en eller två, tre raggarbilar som låg i röven och tutade på en. Jag var på halkbanan i torsdags också, det var det mest skrämmande och roligaste jag gjort på samma gång. Köra det fortaste du kan och sen tvärbromsa mellan ett par koner, jaru, jag vet inte hur många varv jag snurrade och hur många gånger jag hamnade i diket. Men riktigt kul var det, om man inte är en mes. (en tjej fick stanna och lugna ner sig för hon grina så. Och ja, din kropp skakar inge dåligt.)

Detta låter jätte töntigt men det känns som om jag har hittat mig själv lite under dessa på veckor, mognat, vad vet jag. Och jag har äntligen insett att Karlstad är INTE den stad jag ska leva mitt liv i. Bara att tänka på det folk som bor här, får mig att må illa. I Säffle kände man ingen. Att knyta nya kontakter på körskolan var det roligaste och jag har insett att jag behöver inte Karlstad längre. Nu får inte ni, mina nära, ta illa upp på detta. Jag älskar er, men jag känner ändå att jag skulle kunna flytta till vilken ny och okänd stad som helst, ensam.

Att gå upp mellan sex och nio varje morgon har gjort att jag nu förstår begreppet "Carpe Diem". Jag vill inte vara en människa som sover till två längre, jag vill upp på morgonen och fånga dagen. En morgon när jag gick upp kvart i sex blev jag nästan snopen över hur mycket jag hann att göra och dagen efter när jag gick upp klockan tio, hann jag knappt att göra någonting.

Och en annan grej. Vad finns det att göra i Karlstad? Ingenting! Jo, erum, ursäkta, jag glömde; ARENA. Javisst, man kan ju gå på arena fredag-lördag, varje helg, flera månader i rad. För det är ju kul, skitkul. Alltid samma folk, samma musik. Samma plats. Nej men snälla, jag kan hålla med om att Arena var kul de första fyra gångerna men nu.. nä, nu räcker det. Arena och karlstad kan gå och skaffa sig ett liv. På riktigt. Samma folk, samma snacka, samma tjafft. Och jag vill inte vara med längre. Jag flyttar!

äntligen hemma

image88

Hej kära vänner! Först och främst vill jag att ni tar er en titt på denna bild.

Jag följde för mer än ett år sen med min Lofta upp till Sandviken för att hälsa på hennes dåvarande och lite kompisar. På kvällen var vi ute och dansade och TYDLIGEN nitade jag en kille, bara sådär. Och allting finns på bild. Det roliga är att varken jag eller någon annan märkte smällen förns vi såg bilden. detta är så HAHAHAH!

farväl karlstad.

Nu "flyttar" jag till Säffle i två veckor. (kommer dock hem och säger hej och puss på helgerna) Det är dax för intensivkurs till körkort. Så det blir inget bloggande på ett tag. Hoppas ni klarar er ^^

Jag är bäst och äger ett trumskinn ifrån Ozzy Osbournes trummis som AS I LAY DYING har signat ;D

image87

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!

image78



observera malins tjuvkik in i bilden och min otroligt snygga myra runt halsen!







nä. nu får ni allt se till att kommentera lite mera. annars slutar jag och blogga ;P
mer bilder kommer.

försprång!

Ja, i min familj har vi tjuvstartat lite på det här med studentpresenter. Och det blev:

image76
image77



Ja. Jag fick datorn av min lilla mammi. Och pappa köpte den andra härliga skönheten
- en ipod video.
Fast, jag får inte röra den förns på torsdag :( buhu-mu!

skrivkramp.


mimo har egentligen förbjudigt mig att lägga upp denna bild. hon anser att det ser ut som om hon har down syndrom.
det skiter jag i om hon har eller inte. bilden ska upp!

hurra för mig!

Idag hurrar jag för migsjälv! Jag satt hela förmiddagen och svarade på frågor om samhällskunskap. Och jissa vad -
JAG KLARADE DET!
javisst. Jag får ett slutbetyg och kan söka till vilket universitet jag vill ^^ PUSS på er!!!!


55893-21

Godkänd! Godkänd?

Idag gjorde jag det jag fruktat i över två år. Jag gjorde det avgörande matteprovet för mitt betyg - och jag var helt hundra på att jag skulle få IG vilket innebar samlat betygsdokument. Nu kanske ni funderar över vilken typ av matte, och det kan jag enkelt säga: MATTE A!

Javisst, jag har inte gjort klart Matte A än. Jag hatar matte och har skjutit det framför mig i nu tre år. Och idag var domedagen. Jag gjorde provet, säker på ett IG tills min mattelärare säger:

- Grattis Emelie, du är godkänd!

Jag har aldrig i mitt liv gråtit glädje tårar, men tårarna sprutade och jag vifftade med händerna, kramade matteläraren - HårJohan och sen sprang för att ringa alla jag känner.

När jag kommer hem känner jag för att fira men först satte jag mig vid datorn, kollar mailen och ser ett mail från vår dagisfröken till samhällskunskapslärare skitAgneta. Hon kan inte godkänna mig i Samhällskunkap tycker hon. Och glädjetårarna byttes ut mot ett asgrin. Så nu ligger jag här och gråter. Gråter för jag inte vill ha samlat betygsdokument.




Mamma! Jag älskar dig!

Bal.




1. min klänning fram. 2. baksidan. 3. hej migsjälv! 4. lofta, malin, jag.



1. mamma hoppar ut i vägen och plåtar oss i bilen.



image67
hej emem!


 

1. hela bunten ^^ 2. jessica, jonas, jag, löft.

nu är det slut på det roliga.

Nu blir jag vuxen. OCH JAG HATAR DET!!!11

Jag vägrar ta studenten och att bli stor, skaffa jobb, lägenhet och betala räkningar. Jag kommer få samlat betygsdokument vilket leder till att jag inte kan plugga vidare. Jag har inget sommarjobb vilket leder till att jag kommer få panta burkar hela sommaren. Jag hatar mig själv! Jag hatar mig själv!!!!!! Ush! Livet är pyton och jag vill inte vara med längre. Jag ser ingenting ljust. Jag ser ingenting givande eller roligt. Jag ska till Säffle om två veckor på intensivkurs till körkort. Och om jag känner mig rätt så kommer jag att misslyckas, det gör jag ju ändå alltid.


Idag var Malin och Lofta här och jag bjöd på köttbullar och spagetti. Det var riktigt mysigt, det var längesedan någon var här och lekte med mig. Ja, deförståss, Patrik var här i helgen, men innan dess. Lofta satte i löshår i mitt huvud.




HEJDÅ!!!!!!
JAG VILL INTE BLIVA STUR.

pjoffff

Nyss hemkommen ifrån en dansig kväll med mina små vänner. Sitter i mitt kök, håller på att göra en toast och väntar på att patrik ska komma hem och mysa med mig. Jag är rätt ensam just nu. Därför skriver jag lite blogg och sänker er en bild:




Jag saknar min Andreas. Jag tror jag spricker snart. =(

HEJ!

Just nu känner jag mig otroligt glad. Inte bara för att jag har shoppat runt som en galning på stan idag, samt solat solarium, skrivit klart en fet uppsats som tog fyra timmar, köpt världens sötaste hudkräm på burk - summer love, fått en kärlekslapp av andreas, utan också för att jag fått min balklänning idag. Helt färdigsydd, liten och rosa!

Nu funderar jag på om jag ska lägga upp en bild på den.. men nä. Jag håller mig tills på tisdag. ^^





Igår var jag och min vän Malin och solade (igen) och på bussen hem hände någon hysteriskt kul.
vi går på bussen och var tvugna att stå för det var så mycket folk.
Gubbe längst fram: Hej söta flickor! Det finns en sitt plats där som du kan sitta på (pekar på malin) och du (pekar på mig) du kan sitta här i farfars knä! (klappar på sina lår)
Jag: Nej tack, det går bra ändå.
Gubbe: Jaha... för där finns en farfar till (pekar på en gubbe som också sitter långt fram) Du kan sitta i hans knä då! (pekar på malin)

Både jag och malin trodde att vi skulle explodera i skratt av äckelhet.