Städning, Persbrant och jag som Häst

Just nu är klockan 23.33 och det är kväll, ja naturligtvis. Det är mörkt och kallt ute och massa löv överallt. Jag sitter och tittar på reklam, just nu är det en tant som pratar om hög kvalitet på Elgiganten. Det är bra, tycker jag, att det är bra kvalitet. Åh nej, nu visar de kläder ifrån Indiska och det kliar i mina ben, för jag vill ju helst springa ned till busshålsplatsen och ta en buss till stan och köpa lite kläder, men så dumt av mig, stan är ju stängt nu. Jag får åka buss imorgon istället. Nej igen, det kan jag inte. Imorgon har jag planerat in en av världens bästa dagar. Och det, enligt mig, är när jag får storstäda mitt rum, tvätta kläder, byta till nya rosa lakan i sängen. Det är en av världens bästa dagar. För det är kul att städa, jag känner mig så flitig då. Speciellt om jag får städa i underkläder, med hög musik. Helt ska det vara hiphop. Javisst, hiphop, för då kan jag verkligen skaka på rumpan och leka att dammsugar röret är min mikrofån och alla dammtussar är min publik. Jag är egentligen inte direkt stort fan av hiphop, men när man städar så är det ett måste. Föressten har Persbrant flytt till Tyskland eller någonting, de såg jag på aftonbladet. Då tror jag att Amanda blir ledsen, för jag har för mig att hon gillar honom. Och jag som inte ens är säker på om han stavar Persbrant eller Persbrand. Men det spelar väl ingen roll, ni vet vem jag menar.

Nu tänker jag visa världens hästbild på mig själv. Jag och Malin var ute och gick och då sa vi något roligt och då skrattade jag så mycket att jag såg ut som en häst, en hungrig häst tillråga på allt. Det är kul, den bilden måste jag visa.
Mycket nöje, GNÄGG!

image151

xoxo

nusse

jag saknar dig.

image149


ett och ett halft år, de är inte illa pinkat, eller vad säger du?



xoxo

hello there mr... penis?

ni minns väl klippet som jag la ut i bloggen för någon dag sedan? Jomen visst är det så att den stora Britney Spears älskaren Chris Crocker har gått och blivit lite av en kändis i hollywood. Och det har tillochmed gått lite till överdrift. Ja, här ser vi honom även GÖRA en Brittan.


image148
Jag undrar när visadittkönsorganoffentligtfenomenet når Sverige.



fis, ägg och neger.

Inspirerande dag måtte jag allt ta och säga. För att sumera hela dagen i en mening så hänvisar jag till min något rasistiska rubrik. Jag ber om ursäkt. Jag är inte rasist utan det hela började med att jag och Malin var ute på en traditionell fotorunda och vi hamnade till sist under en tunnel. Tyvärr var det lite rusningstrafik i tunneln och folk kom med sina husdjur och cyklar. Vi pratade då högt om att vi gjorde ett jobb för NWT (nya wermlandstidningen) för att förminska pinsamheten. En person kommer fram ur mörkret tio meter bort där vi stod i ljuset;

- NEJ, DET KOMMER EN NEGER! *peka* ...... oj, sa jag det där högt?


o aj aj aj aj buff
vi är vilse i svampskogen :(


image147
söti söti.
du är min malin förevigt.


varför är det okej att lukta på koktägg men inte när en fis luktar exakt lika dant? - malin

värsta händelsen för nyfikna skvallertanter som jag.

Nu är jag hemma i vårt kalla land Sverige igen, ioförsig har det varit lika kallt i Norge men ändå. Jag ska berätta något spännande för er, årets upplevelse skulle jag nog vilja kalla det. Det var såhär att bussen stannade i tullen och jag tänkte "Vad händer nu?" Och så tittade jag ut genom bussfönstret och det jag fick se fick mig att tänka "VAD HÄNDER NU?" För utanför står fem poliser och en hund. (!) De går längst bak i bussen och mitt huvud följer efter. Längst bak sitter en ung kille (25+) och på andra sidan bussgången en mörkhyad tant (45+) och de börjar gräva runt på de stackars människorna, i väskorna, i jackorna, i tröjorna och tillslut blir båda två uppslitna och medtagna ut ur bussen. Hunden springer omkring och snosar runt mig och jag tänker ".... vad... händer... nu....?" och hunden hittar HASCH BREDVID MIG. Det var bara för mycket Vad händer nu. Men som tur var så var det inte mitt hasch utan killens desperata försök till att undanröjja bevis. Iallafall så sitter vi där i det dramatiska ögonblicket (20 min) och bara väntar och poliserna springer mest omkring, ut och in och vovven efter. Sen åker bussen vidare utan killen och tanten. Stackars smugglare, undra vad som händer med dem inatt...?!



Nu är jag som sagt hemma igen (Ja, det skrev jag ju där uppe) och jag är helt pirrig och skuttig. Jag har myror i bena och i armarna och i magen bor det några fjärillar. Varför? Jo, för att på torsdag ska jag åka utomlands med
Malinenene. Jag längtar.

he..he...



 Mycket nöje ;)

fladdermus med vingar.

Först och främst, mina kära läsare, så vill jag be om ursäkt för mitt förra hatiska inlägg. Skälet till det var egentligen för att jag inte hade tagit en snus på ca. sex timmar och jag var väl inte helt mig själv. Fast jag menade egentligen det jag skrev, men det behöver ni inte veta så jag strycker en här meningen.

Idag har jag haft en heldag med malin bestående av en kopp fika på waynes, lite skitsnack och skitsnask (godis, chips, cola) och lite fotande. Tänkte ge er lite nöje, eller rättare sagt MYCKET NÖJE;



image144

jag hatar dig och dig och dig :)

Har varit i oschlo nu under några dagar. Härlig stad, MYCKET härligt att göra ;D HAHAHA
Nej, så nu blir jag hemma någon dag och sen hoppas jag på att åka dit igen denna vecka i några dagar. Och sen hem i någon dag och sen åker jag igen, förhoppningsvis föralltid. Och jag är så hatisk ikväll att jag längtar tills jag ser era ansikten och vet att "Haha, häxskratt, detta är den sista gången jag ser dig och dig och dig och ditt fula nylle" och det bara spritter och sprätter i mina häxigafingrar för jag är så mycket bättre än du någonsin kommer att bli, för jag är dressed for success och snart kommer jag göra bål av dig.

Jag tycker att du är bedrövlig och hemsk och jag bryr mig inte om jag ens någonsin kommer att höra ifrån dig igen. Då du kan sitta där på din fåniga gata och tro att jag tycker om dig. Men det har jag inte gjort på länge länge....
Du är inte jag. Och det kommer du aldrig att bli.

Fånge _167 är från och med nu, Fri!

Idag gjorde jag någonting oväntat och jätte spontant, nja, där ljög jag lite, jag har väl gått och filurat på detta länge men aldrig liksom vågat. Men idag, idag sa jag upp mig. Så nu sitter jag här på min blåa matta, på mitt golv, äter kakor och är helt helt arbetslös. En deprimerande tanke för några, JUBLANDE tanke för mig. Nu ska jag göra lite som jag själv vill, vill jag sova till fem och sen äta glass till frukost, ska jag göra det. Vill jag gå upp fyra på morgonen för att dra ut och springa, ska jag göra det. (Fast ioförsig, det skulle aldrig hända, men ändå) Livet är härligt idag!

På torsdag el. fredag åker jag till norge. Ska på intervju för Bik Bok och Ica.
Hoppas mest på Bik Bok dock.



Skandal. Upptäckte nyss att jag inte haft en egostund i min blogg på länge. Endel som läser kanske inte ens har någon hum om hur jag ser ut. Så varsegod, MYCKET NÖJE!
image138


mamma leker paparazzi och jag lite halvförtvivlad och halvnaken i ett.



mammi

På morgnarna brukar alltid min mor stå och skrika i dörren till mitt rum "Upp nu Emelie!! Det här är sista gången jag säger till dig!" Och samma sak hände då även i morse till min o-förvåning. Jag tycker synd om min lilla kära mamma som varje dag - måndag till fredag börjar sina arbetsdagar genom att försöka få upp mig. Först börjar hon lite snällt "Mimmi, god morgon, dags att gå upp". "Mimmi, gå upp NU!" "Ska du inte jobba? JO men gå upp då!!!" Sen blir orden inte lika trevliga längre... "Nej, nu skiter jag i dig. Sov du!" Iallafall så fick hon upp mig ganska tidigt imorse, vet inte vad det berodde på, men klockan var iallafall sju när jag steg upp, eller iallafall satte mig upp lite halft. I vanliga fall brukar jag kuta upp kvart över åtta, och då går min buss kvart i nio.

Idag hade jag ont i magen som vanligt. Min mage är mongolid och gör ont ständigt varje morgon från en till tre timmar. Och imorse hade jag gräsligt ont. Sen frammåt halv ett tiden var det över och då bestämde jag och Malin för att åka till stan och göra några ärenden. Blev lite tröjor, skärp, halsdukar och hamburgare, inte helt fel för att vara en måndag.

Nu har jag också bestämmt mig för att då ned på deltid på jobbet. Jag pallar faktiskt inte längre. Min mamma tycker dock att jag är duktig. Hon hade aldrig pallat att försörja sig på att vara telefonsäljare säger hon och klappar mig på ryggen. Min mamma är snäll! (Fick en söt grej att hänga upp alla mina tusen väskor på av henne idag).

Köttyxa

Ibland vill jag verkligen äga den där stora feta mäktiga köttyxan som jag nämnde i förra inlägget. Igår tillexempel. Inte just bara för att hugga huvudet av Amanda när hon sjunger (hon har en ny favoritlåt idag). Utan då jag låg i hejdundrandes migrän. Igår var den mest allvarligaste migrän-situationen jag någonsin haft. Den spred sig över näsan och ögat. Och medans jag ligger där och slår på mig själv med knytnävarna i skallen och hoppas på att det kanske går över om jag misshandlar mig själv, DÅ, då hade jag gärna velat äga den där köttyxan ifrån konsums köttdisk. Tänk dig att ha migrän och hugga en yxa genom huvudet, Åh, Mmm, jag njuter av bara tanken. Givetvis hade jag nog dött, men det spelar ingen roll för när man väl ligger där och spyr, fryser och svettas på en och samma gång, då dör man gärna. Om någon mot all förmodan skulle ha en köttyxa där hemma så lägger jag gärna ett bud på den. Ska vi säga 20spänn?

Normal dag, typ...

Idag är det en vanlig dag.
Och en vanlig dag innefattar att jag  går upp klockan kvart över åtta, vilket innebär att jag har försovit mig. Jag gör mina vanliga sysslor; käkar en toast och ett glas oboy. Superduschar jättefort och hinner inte göra i ordning håret så jag ser ut som en uteliggare som legat på gatan och sovit i en sopsäck. Sen kutar jag vanligtvis till bussen, men idag hände något onormalt, jag trippade mest fram i de mest obekvämaste skorna som jag får blåsor av och medans jag trippar fram säger jag; "VARFÖR, IDIOT EMELIE, VARFÖR TOG DU DESSA SKOR PÅ DIG IDAG?" Och jag funderar på att springa hem och byta, men kommer på att jag naturligtvis inte skulle hinna det. Så jag får trippa vidare. Kommer till jobbet försent som vanligtvis.

Sätter mig bredvid Amanda, för hon paxar alltid den platsen åt mig. Jag vet inte riktigt varför jag sätter mig bredvid henne eftersom att hon alltid lyckas sjunga på en dålig låt såsom "I fell in love in a dj" som jag förövrigt plågades med på hjärnan hela dagen igår. I egentligen vill jag ju bara springa till närmaste Konsum och köpa en köttyxa i köttdisken och sen hugga i huvudet på henne för att hon ska hålla tyst. Nej men vad säger jag? Så kan jag ju inte säga... Förlåt Amanda, jag vet att du lider av mardrömmar och jag vill inte ge dig en till sömnlös natt. Jag menar att jag vill helst klappa dig på kinden, kolla in i dina stora mörkbruna bambiögon och säga "HÅLL KÄFTEN!!!!!"

(nu började hon igen, ÅÅH)

Nyss var det lunch och då hände något inte så normalt heller. Alltså, enligt normalt så menar jag det som alltid händer varje dag. Men idag åt jag och Amanda hemma hos henne istället och så kollade vi på Mysteriet på greveholm (fortsättning ifrån gårkvällen).

Nu ska jag forsätta ringa runt och plåga människor genom att sälja Min Häst.
Skriv en kommentar vettja om ni vill ha lite häst så kan ni köpa de av mig!

morgonproblem

För tillfället sitter jag i min säng, är trött, har ont i magen, är ensam och mest av allt så är jag särbo. Ja, allt är verkligen inte bra idag. Därför tänker jag vara hemma ifrån jobbet, för jag har ont i magen och är särbo. Att vara särbo har jag ioförsig varit i hela mitt liv, och framför allt de senaste 16månaderna... Men jag vill inte vara särbo längre, ett stort framsteg! När man är särbo är man tråkig. Jag är tråkig. Andreas gick från att bli särbo till supersambo. Fast inte med mig då, som man kanske borde tycka. Nej, han är supersambo med massa grisiga tonårsgrabbar i 20+ åldern. Är man tonåring då? Det skiter jag i, för han är supersambo och jag är ledsammisslyckadsärbo.

Jag saknar honom så mycket.
vem ska jag nu umgås med?


image136