julafton

Och jag är som ett litet barn på nytt. Jag tänkte nästan tjuvkika i min julstrumpa, men jag höll mig, jag tänkte, jag är ju inte 5 år längre, även om man så kan tro det.. Men rättare sagt; Jag BEHÖVDE inte tjuvkika i min julstrumpa för att få reda på vad det var. När jag hade släkt alla lampor och lagt ned datorn på golvet hörde jag ett ljud. Konstigt ljud, det lät som tick..... tick.... Och jag la mig på golvet för att höra om det kanske var datorn som kanske höll på att explodera. Nä, inte ens elementet verkade ha fel på sig. Det kom ifrån sängen, ifrån JULSTRUMPAN. Oh jo men visst var det en klocka där. Så nu varje morgon kommer jag väcka upp till Homer Simpson och meningen "If you don't do anything... You'll never make mistakes"

Att slå in paket är det bästa jag vet; såhär blev dem iår.


image189


image190


God Jul på er :)

12årig pojkvän

Igår gick jag och la mig klockan halv nio, jag försökte tvinga med mig Andreas men han gick inte riktigt med på det, men han kunde natta mig, sa han. Och om han nattade mig, jisses. Killen kan verkligen natta, kanske inte helt på ett sätt så att man somnar, utan mer håller en vaken. Först skulle han sjunga en godnattvisa, byssan lull. Men varannan mening försvann ut i bara mummel då han inte kunde texten. VEM kan inte texten till byssan lull? Och han ska ha gått musik, bullshit.

Sen gick han över från byssan lull till en godnattsaga som handlade om en snigel som bodde i en skog. En dag kom en varg och knackade på och ville låna köttbullar, efter mycket tjat om de där himla köttbullarna visade det sig att vargen egentligen var en jägare som ville skuta snigeln. Snopet (!!) Han borde börja skriva barnböcker!

Klockan blev nio och då drog han ut och spelade guitar hero istället, GÖTT! Så jag somnade. Och vaknade, halv fyra av att blåsan var stor som om jag vore gravid. Jag hittade Andreas ute i vardagsrummet, framför datorn, HALVFYRA. Vad är felet på skitungen? Att sitta vid datorn tills klockan är halv fyra på natten var något man gjorde när man var frän 15åring, och så fort mamma gick förbi ens rumsdörr för att kissa så släckte man skärmen och höll andan, hoppades på att ingen skulle skriva på msn, för man hade ju kvar pling-ljudet på den tiden. Men han hann inte släcka skärmen, för vad skulle det tjäna till? Jag märkte ju ändå att han inte låg i sängen brevid mig.



Här har ni min vackra stad, oslo;
image188

ingen längtar så mycket som jag

efter nya sex and the city filmen.


image187



50 cent på backen bara sådär!

och det är väl klart som tusan att jag och andreas inte har vunnit 100 000:- på norskt lotto. men det är så förstår ni, att när man har så många läsare som jag har i bloggen och man aldrig får några kommentarer förutom från tråk-malin och tråk-amanda så blir man lite desperat. man vill ha respons, feedback, som man alltid får av norrmän, men aldrig av svenska. himla skitsverige! så, förlåt om jag ljög för er. men jag fick iallafall TVÅ kommentarer. alltid är det något. HÄ - HÄ.

jag funderar på om jag ska åka till Vinderen till Jeppes restaurang och hämta karin. jag dör efter sushi och jag har funnit en jag kan dela mitt beroende med, även mitt beroende av guitar hero.
såhär blir det om man blandar karin+sushi+guitarhero

Och såhär blir det om man blandar Andreas + oslos kändis hotel = 50 cent!
Andreas blir polare med G-unit och fixar in både han och mig på gästlistan, backstage, går in före alla andra från baksidan av konsären.

Här har ni honom, en riktig mc steamy!


Mycket nöje!

idag

köpte andreas och jag en trisslott fast på norska. och HURRA!!! vi vann 100 000:- NU BLIR DET RESA!
detta firade vi genom att ta en frän bild;

image184


vi är världens lyckligaste.

dilemma

Igår köpte jag en korsett. Idag vet jag inte om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den. Jag behöver tips! Massor utav tips. För det är ju onödigt om den bara ska ligga i garderoben och glo. Så, hjälp. Ska jag behålla den eller lämna tillbaka den?



Med band och utan.
dessutom har jag ju inte heller några gigantiska sillikonbröst att fylla ut den med... bara ärtor.
åh suck, vilket problem jag har.
dessutom är jag sjuk....