hu hu hu

Jag har alltid varit blödig. När jag var liten grät jag när mofasa dör i lejon kungen, det är väl okej, jag var ju liten. Men nu borde jag väl inte vara så känslig längre? Eller? Jo för så fort jag ser någonting ledsamt eller lyckligt på tvn så börjar jag stört böla. Som exempel; min absoluta favorit serie är Greys Anatomy och första avsnittet av säsong fyra ploppade upp på mininova i fredags och jag laddade hem det på stört. Redan några minuter in i avsnittet fällde jag min första tår. Sen kom den andra. Och den tredje. Fjärde. Femte. Och ja, såhär kan jag hålla på. När serien var slut grät jag så hysteriskt att Andreas istället för att trösta mig, började skratta åt mig istället. Väldigt oshysst! Iallafall så kikade jag lite på avsnittet idag igen. Eller iallafall så såg jag intrott, och gissa vad som händer? Jo, Emelie börjar gråta igen. Jag orkar inte gråta över allting jag ser på film längre. Jag vill inte vara så känslig, ÅÅH jag orkar inte. Kanske borde jag hålla mig borta ifrån Greys? MEN SKÄMT (!!) det är klart jag inte kan. Greys anatomy är förnärvarande mitt liv nu eftersom att min Andreas flyttade till Norge idag. Och jag vet inte hur länge det tar innan jag får se han igen... :(

*BÖÖÖL*

jag hjärta oslo

idag var jag och min kjeresta andreas i oslo och jag har absolut förälskat mig i den staden.
så nu bara längtar jag tills jag får lägga ned hela mitt rum i flyttlådor för att sedan åka vidare till oslo och bosätta mig där.

sen har jag glömt att berätta vad som hände när jag åkte buss härromdagen och råkade sätta mig allt för nära en fullgubbe (eller man kanske i 40års åldern)

fullgubben: ååååh vad du är vacker! tänk om du vore min! hallå? Du är så söt, får jag köpa dig? Om du vore min skulle jag ge dig allt jag kan. Du får frukost på morgonen! Öj? Du är så fin... kan du bli min?

Och jag blev så full i fniss så jag tog upp min almenacka och låtsades att jag skrattade åt någonting roligt i den istället.

förlåt alla kids

eller varför ska jag säga förlåt för? ni kommer ju ändå inte läsa det här eftersom att ni inte kan läsa, för NI KAN JU INGENTING! ni skriker, gapar, snorar och skiter bara ned er hela tiden. näe asså. jag ska aldrig skaffa kids.

och om jag nu mot all förmodan skulle kläcka en unge om några år så skulle det vara en superunge som kan hela alfabetet redan när han ser ljuset för första gången.

fy pyton

Jag är så ledsen och glad på nya Karlstadbuss. (För er som inte vet de ändrat helt system, bytt nummer och linjer och hållplatser så man blir helt snurrig)
och jag är så ledsen för att det går endast EN, UNO, ONE nattbuss hem till mig och den går inte för ens halvtre på natten. (!!!!!) om jag vill hem innan halv tre får jag ta bussen som går klockan elva.

Så... två val;

1. Dricka en cider, spela apfull för att få något nöje alls (men SKÄMT!) och vara ute tills elva på kvällen,
2. Eller, hinna spy tjugo gånger (på riktigt) och vara ute och springa tills halv tre på natten.

ÅH JAG BLIR SÅ LEDSEN!!!!

Glad för att den går var tioende minut utanför min hållplats och tar endast 8 min till stan.

onsdag.

Andreas: -När pratade du med henne?
Jag: - på äggröran!

Jag är forftfarande sjuk, så dålig att jag kallar kräftskiva för äggröra.



Iallafall, nu MÅSTE jag härifrån. Skaffa nya vänner, nytt boende, nya gator att utforska. Jag längtar verkligen. Så nu håller vi tummarna på att körkortet kommer att trilla ned i min ficka ganska så snart så att jag kan ta mitt pick och pack och fara. För körkortet är faktiskt det enda som håller mig kvar i Karlstad. Och för er som inte vet så fick jag 57rätt på teoriprovet för ett tag sen. Ganska så braigt för att vara jag. Uppkörningsdatum håller jag hemligt tillsvidare ;)



"Din PC innehåller spår av webbplatser för vuxna som du besökte. I flesta fall, vet du även inte om filer som installeras på din dator osynligt och på väg att sätta din karriär och äktenskap på spel helt enkelt."

HAHA, okej. Jag gick in på Myspace och fick fram denna ruta. Mitt äkenskap och karriär kanske står på spel nu... shit!

döööd.

Ligger här i soffan, svinsjuk, orkar ingenting.
Tackar Malin för greys anatomy.
I Löve you.

söndag, snart måndag.



På dagen kom några vänner över för att fira min 19årsdag (som var i tisdags btw) och jag fick en jättesöt prickigpåse med rött silkespapper i. Under pappret låg GREYS ANATOMY SEASON ONE (!!!!!!) ett doftljus, chokladtvål och en egenmålad tavla just for me. Av vem? Malin såklart ;) Hon är världens bästa!

Kvällen började hos Amanda med dans, catwalk, breakdans och sång.
Vad mer kan man önska sig en lördagskväll?
Vi hade fasligt skoj och hade planer på att fortsätta kvällen på nöjes men glömde snart bort tiden och då var klockan kvart i ett. Inte stor idé att dra någonstans så vi gick ut till stan och räddade små flickor som spydde och övergav dem till polisen, haha.

Dagen idag har jag mest varit soffliggande tillsammans med min Nusse.
Han har så fina tår!
pusspuss


Bjuder er på fyra bilder till att börja med. Men det kommer mera så fort jag får dem ifrån Ullis.
Och för er som inte ser så sitter vi på världens mini-bike på bilden till höger.
Mycket nöje!



upp och hoppa!

Jag har ju tusen olika grejer att göra nu på bara två och en halv timma. Det ska handlas, duschas, städas, göra sig i ordning, fixas oj oj oj. Jag trodde inte att det var såhär mycket inför ett barnkalas men hallå, det var ju faktiskt några år sen så mina gäster får ha lite överseende med det :)

Igår var jag på mycket-mysig filmkväll hos Andrea. Mandis var också med och Andreas vän Ullis. Mycket trevlig. VI hade ju planerat att se Spice Girls the movie men Andrea tycktes inte minnas att hon INTE hade någon VHS så det fick bli Shrek 2. Den hade jag faktiskt inte sett. Rolig! :)

Nej, här kan jag inte sitta och dryga, måste jobba måste jobba!

Helgdags.

Lördag -

Det blir dunder och brak här i karlstad och allt kommer börja med kalas hemma hos mig på dagen med mina gamla kära vänner. Jag tänker mig tårta, fiskdamm och kalashattar.
Efter det bär det av till Amanda där hon, jag och Andrea ska laga god mat och flåsa svettas till härlig 90talsmusik. Efter det tänker vi fortsätta svettas någonstans ute på stan till sent på natten. Eftersom att alla tycks vakna ganska tidigt efter en kväll ute så ska vi kjela hela natten och kolla på spicegirls the movie.

Söndag -

Leka kartläsare åt Amanda och åka till Örebro och åka tufftufftåg i rutchkanan på örebro badhus. Vad kan man säga? Det kommer bli fett nice!



javisst, här är hon hetingen!

11sept.

11 september Igår gick programmet "11 september - Dagen som förändrade världen" på tv3 och jag kan väl inte göra annat än att hålla med. För om inte jag fanns så vems blogg skulle du just nu läsa? Och om inte jag fanns, vem skulle gå runt i mina skor och äta dubbel cheese naturell? Vem skulle äga min gosebjörn trasselsudd om inte jag fanns, och vem skulle skulle sitta uppe till sent på nätterna och bara zappa på tvn IFALL man har glömt bort att se på något viktigt program? Vem skulle skälla på Andreas när han inte gör som man vill och vem skulle Malin göra alla hyss med? Vem skulle passa min systerson Lukas, fast han är som en stor böld i röven ibland? Vem skulle gråta när Mofasa dör och vem skulle klappa i händerna när publiken gör det i Oprah?


Svårt att svara på men det rätta svaret borde väl egentligen vara Någon annan.


Skäl till att fylla år suger:
1. Man får aldrig det man önskar sig mest
2. Man får aldrig många paket
3. Det är pinsamt att öppna paket
4. Man måste leka glad
5. De suger.

borta.

Jag uppmanar alla att läsa denna artikel;

http://sydsvenskan.se/varlden/article260162.ece

Jo alltså, jag blir ju mörkrädd. Jag jobbar så mycket att jag inte hinner med om vad för viktiga händelser som händer runt om vår jord längre.

HJÄLP!!!11

Åh! Jag är så förvirrad. Vad vill jag med mitt liv? Jo, jag vill till norge, gbg, sthlm och usa. Men VAD ska jag välja först? Jag har kanske ett jobb på gång på samma ställe i sthlm som min kära vän Lofta. Men vart ska jag bo? Kanske ska ta en risk och bara ta mitt pick och pack och hoppa på bussen och bo på Loftas soffa tills jag hittar något eget. Eller så bara hoppar jag på ett plan till usa och spenderar något år där. Eller så bor jag kollektiv i oslo. Jisses jisses. Vad ska jag göra? Jag behöver alla tips i världen känns det som just nu. (!!!!)

Och sen en till grej. Jag bara går runt varje dag och väntar på att skolan ska börja igen. Mitt undermedvetna vet att jag inte ska tillbaka dit, men Jag tror fortfarande det. Det är konstigt att gå upp till jobbet varje morgon. Men det lönar sig att i slutet av månaden, nästan bättre än att gå i skola ;)

Tjotjo. Nu ska jag krypa ned i sängen och vänta på att det ska bli imorgon.



missi missi!

gott&blandat

Hej hallå dagboken.
Idag hade jag tänkt att dela med mig lite av vad som hände igår kväll. Helt spontant for jag iväg till Amanda vid tiotiden och hade det lite mys. Efter någon timme gick vi till ankan och då tror jag att Amanda tappade bort sin hjärna någonstanns på vägen dit efter som att hon köpte en hatt ifrån bartendern för TVÅHUNDRA spänn, och det var en stråhatt. Men det roligaste var ju att det inte alls var hennes pengar. (!!!)

A: Jag provar hatten lite *snor den*
B: Eh.. Javisst!
A: ÅH! Vad ska du ha för den?
B: HAHA öh, två hundra!
A: DEAL!!!!!!

Ikväll är det dags för kräftskiva (WOHO!!) Hitills har jag käkat kräftor två gånger under sommaren och Im just lovin it!
Denna veckan har nog varit än av de bästa, so far.




Och btw, det här med att somna på toagolvet, det är ju någonting som du bara måste testa på.




1. hejsan emem! 2. DEN OMTALADE HATTEN!

APblogg tillägnad malin.

Igår stötte jag på Malin på stan helt sådär hux flux. Så vi spenderade några timmar ihop. Och det brukar vara så, att när jag träffar en person, eller bara ser någon på stan så drömmer jag om den. Så inatt var det faktiskt Malins tur att bli drömd om.

Jag kliver in i mitt rum (som inte ser ut som mitt rum, men niförstår, man vet liksom ändå att det är ens rum) och det är fullt med vatten överallt. Mitt rum är liksom som en pool fast med möbler. Malin var där och simmade runt. Jag hoppar ner i vattnet och simmar brevid henne och vi snackar om ditten och datten. Plötsligt blir malin helt konstig i ansiktet och jag tar tar runt hennes arm och frågar vad det är. Då får hon ett anfall (Självklart eftersom att jag såg ett program igår på tv4fakta om folk som fick anfall och bara skakade och spydde och hade sig) Så Malin fick ett anfall och spännde ihop armarna så jag fick inte loss min hand. Malin sjunker och jag med. Det var nog en av de läskigaste drömmarna jag haft på länge. Samtidigt som vi sjönk mot botten kände jag verkligen hur jag inte kunde andas tillslut blev det så äckligt att jag tänkte "Det är bara en dröm, men du kommer att kvävas om du inte tar dig upp till ytan". Så jag tog till med alla krafter jag hade för att simma upp med Malin till ytan, och jag lyckades.

Både jag och Malin överlevde trotts allt. Men jag är övertygad om att jag kunde ha kväft mig själv i sömnen.


Och sen ringde sthlm till mig idag. Ska komma på arbetsintervju. Skoj skoj.

Nu blir det natt. Mycket nöje!


katthårbollsförbannelse

Jag tror att jag har svalt en katt. Iallafall en halv katt eller i värsta fall en hårboll ifrån en katt. Urk, Ärk, Host! Jag äter plopp ihopp om att bollen ska försvinna. Hoppas innerligt. Men problemet är ju bara att jag inte har varit i närheten av en katt. Inte ens tittat på en katt på flera månader. Omg, i går när jag gick hem ifrån bussen såg jag en katt i en buske, jag är livrädd för katter. Kanske är det så att denna katt kastade en hårbollsförbannelse, jag hoppas inte.

Så snälla hals; Spy, Hosta, Äckla dig om så är måstet. Jag måste få bort hårbollen!


På återseende!

vill du gifta dig med mig, kat?

Jag vill tala om att jag har hittat min blivande Fru. Hon är så underbar, så vacker.



Japp. Henne ska jag gifta mig med.
emelie nilsson <3 kat von d