uppdatering av mitt liv, för alla intresserade.

Riktigt trevlig dag idag alltså. Första dagen med vårt nya projekt på jobbet. Att sälja C-book (frisyrbok) till frisörer skapad av Johan Bergelin. (för er som inte vet är en av sveriges ledande frisörer och fotografer, fått guldkammen och jobbar tillsammans med toni & guy) Grymt skoj tycker vi flickor som säljer (vi är fyra görls) efter som att vi kommer då få en varsin klippning och färgning var (värde 4000:-) av honom. NA-NA-NA-NA-NAAA. Se upp för mina vifftande öron!

När jag kom hem la jag mig i sängen, somnade direkt. Vaknade av att mamma sa att vi skulle på bio, ÅH NEJ SUCK. Jag vill inte lämna min varma säng, gosi gos. Men så blev det iallafall trotts att jag protesterade ett tag. Först åt vi på score och sen såg vi Irene Huss - Tatuerad Torso. Riktigt bra om man gillar deckare. Rekomenderas varmt. Den får nog faktiskt 4 st E av 5. (E = mitt pris då, typ)

Imorgon ska jag och malin ta en riktig stan dag. Iallafall så har jag fått för mig det. Känns finnemang, även om jag smyghandlade lite kläder idag. Jag längtar!

Just nu känner jag mig lycklig. Väldigt lycklig.


här har ni min blåhårige vän malin.

och här är jag, typ.


Som vanligt mina vänner; MYCKET NÖJE!

HALLÅ!

jag glömde ju skriva att ägg-andreas hittade nyckeln i fickan på tröjan när vi kom hem. ÅH, SLÅÅÅ!

salig blandning.

Bejkon.
Min nya favoritsyssla är att steka bacon och jag är en riktig expert på det. Det är så flottigt och fettigt och jag bara slukar i mig det som det vore soppa. And I'm loving it. Kanske borde sluta ändå, det är ju trotts allt väldigt mycket fett. Fast å andra sidan behöver jag lite fett.

Iallafall köpte jag mig ett par wounderbara skinnskor idag. LÖV LÖV LÖV. I förrgår blev det höst, japp, i förrgår. Jag sprang till bussen, i klänning, för det såg ju så varmt ut ifrån mitt fönster men ack så fel jag hade. Jag frös som en blådåre och det blev inte bättre. Eftersom att jag och Andreas hade planerat att åka hem till honom så gjorde vi det. Klev av bussen och knallade upp mot hans hus.

Andreas kläcker; Åh skit! Jag har glömt hemnyckeln.

Så vi började ringa runt till alla hans femtioelva syskon - ingen var i närheten, ALLA var på bergvik för att STORhandla. Alltså, hela familjen var borta och där stod vi i höstvädret och frös arslet av oss. Men iallafall, att handla kan väl inte ta så lång tid, en timme - Max!
Så vi sysselsatte oss genom att köpa godis och lite till godis, och yttligare lite. Tillslut frös vi så mycket att vi gick hem till Björn för att vänta där. Och vi väntade allt. Efter tre och en halv timme beslöts sig familjen Werling för att det räckte med att handla och åkte hem.

Jisses, ofta man köper mat i tre och en halv timme. Nejru, jag ska att ge igen någon dag, Andreas.



Stor dag imorgon. Hemlis - Säljutbildning om frisörprodukter - träffa Yonna som OCKSÅ flyttar ifrån Karlstad.
Jag är avis. 


såhär såg jag ut idag typ.
Mycket nöje!

en riktigt ledsam dag.

jag provade tusentals kläder, besökte varje affär minst tre gånger, både på bergvik och i stan. andreas shoppade loss som paris hilton själv och jag då? INGENTING. jag hittade absolut ingenting och jag är så ledsen. tillslut började det klia i mina fingrar så jag köpte mig några trosor och ett diadem och en cola. det var allt. så nu ska jag på stan imorgon också, och verkligen snigla runt i varje affär, för jag MÅSTE shoppa.


punkt slut.


såhär såg jag ut innan jag åkte till stan, fasligt munter.

men tji fick jag!


"jag skulle kunna dra en runkis just nu, det är som att klia sig på ryggen, alltid lika skönt!"

Jopp. Såg Linas Kvällsbok idag igen, jag var ju bara tvungen. Så om du inte tog till dig utav min senaste uppmaning så tycker jag att det är dags att göra det nu, ladda ner den ögona bumms.

Och jag måste få beklaga mig lite... det här med två jobb... Stackars mig. Nä, jag pallar det inte längre. Flänga hit och dit. Men hela nästa vecka är jag ledig! Jag har faktiskt tagit mig den äran själv, måste ju få ha lite semester. Och sen så är det såhär va, att ena jobbet verkligen vill ha mig för sig själva för jag, emelie nilsson, är en sådan kung på att prata i telefon så att jag får löneförhöjning om jag kladdar ner några krummelurer på pappret där det står HELTID.


HAHAHAHAHAHAH, JAG FES VÄRSTA FISEN!!!! OCH DÅ SNACKAR VI VÄRSTA FISEN!!!!
tusan vilken dålig magdag jag haft.
det det måste vara toasten som spelar mig ett spratt!




"Jag parade ju ihop dig med Danne bara för att jag skulle få Lillis, men SKÄMT! Fast hellre du än Carro faktiskt..."



en av mina bättre sidor. Mycket nöje!

stackars svensk

Hej!
Idag har jag och malin varit och shoppat. Nej men vad skriver jag? Sitter jag här och ljuger... Jag börjar om;
Hej! Idag har malin shoppat och jag har varit hennes assistent - "Åh, så snygg, ta den!" "Dom där måste du bara ha!" "Köp!!" Och malin har gjort som jag har sagt till henne. Nu kanske ni undrar varför hon verkar så tät. Jo det kan jag berätta. Malin har ju gått och blivit norska de senaste veckorna. Och norskor likaså norskar tjänar mer än okej. Så malin är glad norska och jag är ledsen svenska. Men jag är glad för hennes skull ändå. DOCK avis. Ni skulle sett den röda skinnjackan som hon slängde pengar på.

Buhu!

HÖR UPP!

JAG BEORDRAR ALLA ATT LADDA HEM LINAS KVÄLLSBOK!!! JAG SKRATTAR SÅ JAG KISSAR I SÄNGEN!!!
ÅHH SÅ KLOCKREN!!!!



"jag har rört vid en mänsklig batong. fast jag såg den aldrig. hade jag sett den hade jag nog sprungit därifrån"


"Vad är det för fel på mig? Var ska man pilla? Var ska man gnugga? Och vad gör man med en mänsklig batong?? Det här går inte längre. Det enda jag kysst är ju mitt eget armveck. Jag är en okysst och allmänt ointressant oskuld. Tänk om jag dör som oskuld. "Här vilar Lina Berglund med mödomen i behåll". Nä, nu måste det faan hända något."

åh nej!

Tusan. Nu har mor&far varit ute och seglat i en vecka och nu är det alltså första gången på denna veckan som jag ska sova själv. Och jag hatar det. just på grund av att jag är så himla mörkrädd och jag måste ha någon som beskyddar mig, någon jag kan klänga på, springa efter och bara stå ett steg bakom. Och om personen går på toa måste jag nog tyvärr följa med, sitta i badkaret eller stå bakom drapperiet, för alla uppskattar ju inte sällskap på toaletten. Tyvärr verkar det som om jag måste klara mig själv.

Och något annat läskigt, har ni tänkt på att man kan tänka två tankar samtidigt? Jag gjorde det igår kväll när jag låg i soffan. Jag tänkte en tanke typ (hittar på något nu) "Oj det regnar ute" typ en hög tanke som man verkligen tänker att man tänker och man tänker varje bokstav, typ som att man hör orden för det är så högt. Samtidigt som jag tänkte det så tänkte jag en annan tankte, typ en mörk tanke, inte alltså en mörkond tanke utan bara en tanke med mörkare tankeröst som typ löd "Jag måste ha ett paraply så jag inte blir blöt" som var lite tystare än den högljuda tanken. Och jag tänkte allt samtidigt. Förstår du?

image116

visst ser vi ut att ha det riktigt roligt?

so long suckers! ...maybe.. :P

Äntligen! Finaly! Jag har fått kontakt med en familj i USA. Och inte vart som helst i USA utan i självaste O.C - Laguna Beach. Jag tror jag smäller av. Exploderar. BOM!!! Dock är det ju inte hundra% att det blir just denna sockersöta unge som jag ska bli storasyster åt. Jag hoppas. Kanske? Måste ta reda på mer om den först. WE, jag är glad iallafall!

Fast... LA vore inte så dumt det heller.

Surprise!

Emelie Nilsson a'La pirogmästare!

Efter att ha blivit utskrattad av Lofta för att jag aldrig lagar mat. Så ryckte jag mig själv i örat och släpade mig iväg för att köpa jäst, Här ska bakas!

Det är såhär förstår ni, att jag lagar aldrig mat. Min mamma lagar. Och när min mamma inte är hemma så finns det heller ingen mat hemma. Och finns det ingen mat så finns det ingen Emelie som äter något på hela dan.
Lofta ringde; "Hej, vad gör du?"
Jag; "Jag gör mat"
Lofta; "NEHEJ? GÖR DU MAT?
Jag; "jo... ja.."
Lofta; "OMG, jag trodde aldrig det skulle hända"
Jag; "Nä, inte jag heller... Jag värmer mat... ur bunkar... som mamma har lagat och lagt i kylskåpet... hon är borta i två veckor"

Så då sa Lofta att hon kommer gapa stort den dagen hon får reda på att jag lagat mat själv. Så Lofta, detta är tillägnat dig. JAG HAR LAGAT MAT. OCH INTE BARA MAT, JAG HAR BAKAT! JAG HAR BAKAT PIROGER ELLER MINIKALZONE ELLER YOUNAMEIT! :D och goooa är de också.

mina bananer och herrar

får jag lov att pressentera sveriges största banan;



Jag blev helt förvånad när jag hittade den i väskan, okej, jag vet att min väska är full med skit. (plåster, pennor i olika färger, en sax, lösa huvudvärkstabletter och en massa tuggumipapper och TYDLIGEN en banan också) Nåväl, jag hittade bananen, smask, perfekt! Jag är ju faktiskt hungrig om jag tänker efter, så jag började käka och käka och käka, det tog mig hela resan till stan att käka upp bara halva bananen och sen så orkade jag inte mer. Så jag tänkte; "denna banan är påtok för stor för att slänga, bäst att jag sparar den i väskan så jag kan visa för mina vänner" Andreas och Patrik tyckte tydligen att jag var asäcklig som hade sparat en halvbanan i väskan, men nejdå, det var värt det!


Igår bjöd jag också hem mina två män på kräftskiva.
Vi åt tills vi blev helt röda i ansiktet (eftersom att vi åt riktigt länge. Det är ju inte direkt en barnlek att äta kräftor, klor ska sugas ur, bajsranden ska rensas och det ska sugas och slörpas lite här och där) Jag tror jag åt mest.




Jag hoppas på Sthlm nästa helg, träffa min toffla, kramas lite med henne och sen gå på en fototräff. Jag ska dra med mig Magnus, fast det vet han inte än. Så hej magnus om du nu läser detta! Nästa helg ska vi till Sthlm!

(^^,)

Hejdå Emelie!
Hej Emelie!

Jag ska börja älska livet.


image113

är 90 det nya 87a?

Eller vart kom denna hysteri ifrån? Jag har spenderat några minuter på efterfesten.se och upptäckte till min häpnad att alla 88:or av det andra könet (män, alltså) är extremt förtjusta i flickor 90-91. Om man nu är en man på 19-20 bast, varför väljer man då en brud på 16 år?  Är det spännande? Eller är det helt enkelt så att ni män runt 88-87-86 har svårt att få brudar som är över 18? Känns ju nästan lite pinsamt. Okej, Andreas är ju äldre än mig. Men jag är iallafall inte 16år. (!!!)

Det har ju ioförsig alltid varit så, tjejer får äldre killar, killar får yngre tjejer. Stämmer verkligen det här "killar ligger 3år efter i utvecklingen" eller är det bara en myt? Jag börjar nästan övertala mig själv att det faktiskt är så. För varför vill en kille ha en tjej på 16-17 år? Jag skulle aldrig knyta band med en man - 90. Känns lite för patetiskt och pinsamt.


Varsegod, jag är 88a och stolt.
Mycket nöje

00.00 del 2.

Tänk att jag ens berättar det här helt öppet på internet, men varför inte. Ni verkar ju tydligen vara intresserade av mitt pinsamma liv så varsegod, här kommer ett annat pinsamt avslöjande.

Allt började med att det var "Hemsökta Hus" på tv4+ och givetvis fick jag nys om det från sidan tv.nu som är lite utav en sysslolös sysselsättning för mig när jag ändå inte har något annat skoj att göra.
Jag satte mig på tvdosan och råkade visst slå på just den kanalen med ena skinkan. Efter programmets slut hade jag två val; antingen att sova med lampan tänd, det andra valet var att ta kudden, kuta förbi tvrummet, toan och kontoret in i mammas och pappas rum och knö mig ner emellan dem. Svårt val? Nja, inte egentligen. Det stod ganska klart för mig redan då vad jag skulle göra. Att sova med en lampa tänd hela natten skulle bara förstöra min sömn. Jag skulle ligga vaken med ena ögat och kika efter skuggor som jag antagligen skulle tro mig se. Och sen så skulle min morgonrock säkert fladdra till av vinden och då skulle jag tro att det var ett vitt spöke istället för en vitmorgon rock och då skulle jag vakna med det andra ögat och börja stirra runt i rummet.

Så....

Jag valde det sist nämnda. "Hej! Jag är 19 år och sover mellan mamma och pappa"
Jag sov som crap den här natten. Jag vaknade varje kvart av att pappa snarkade som ett helt blåsverk och jag var tvungen att hysha högt och då väcker jag mamma som också börjar hysha och då vaknar pappa och frågar vad felet är på oss två. Pappa somnar om på en grisblink, mamma går och kissar, kommer tillbaka och somnar. Där ligger jag i mörkret, ensam, liten, trött, osomnbar. Jag somnar, drömmer om att jag befinner mig i ett hus, på en äng. Inte vilken äng som helst utan det är självklart krig på ängen. En krigare går igenom väggen in i huset där jag är och är helt demonisk. Jag blir asrädd och tänker "Det är bara en dröm", så jag tvingar mig själv att drömma att jag har krafter, så jag övertalar demonen genom tankeöverföring att hon ska lämna mitt hus. Hon går med på det. Och så vaknar jag. Somnar. Vaknar.

Jag har stått på händer i flera minuter nu. Hoppas på att alla delar i min hjärna ska trilla på rätt plats, så ikväll är jag smart, inge hemsökta hus eller övernaturliga fenomen för min del. Jag väntar tills jag har en sovkamrat hos mig.


Försöker....



ps. jag har varit på bio ikväll också - underbar och älskad av alla, och på jobbet går det också bra. av martina haag.




Jaja. Ni får denna med då.
Mycket nöje!

hello there

i've got two jobs. hurraa!

00.00

Spöktimman närmar sig med stormsteg, det är då det är dags att dra upp benet ifrån golvet och krypa ner under täcket så endast ögonen och näsan sticker upp. Här kommer mitt problem. Övernaturliga fenomen börjar på Discovery channel. Och det måste jag ju givetvis se. Men jag kan inte, för jag är ensam. Och om jag är ensam när jag ser det så blir jag så rädd att jag sover med en lampa tänd, och då förstörs hela min sömn vilket gör att hela min nästa dag förstörs. Ja, jag tror fortfarande på det här med spöken under sängen. Det var ett år sedan nu jag slutade titta där under innan jag la mig och sov.

Därför måste jag ha någon med mig när jag ser det. Men vem? Alla jobbar. Jag bara önskar att någon var här så jag kunde se det för då kunde jag ligga längst in mot väggen och min nattkamrat längst ut. Det är ju skitbra. För när spöket kommer tar han min kamrat först och medans han tuggar på kamraten hinner jag hoppa ur sängen och springa ut och jag springer så fort att inte spöket hinner ifatt och då ger han upp och går till nästa hus och förhoppningsvis inte hittar tillbaka till sitt gömmställe under min säng igen.

Jag vet ju ioförsig att pappa är vaken just nu. Så jag skulle kunna titta på det med honom, men nä. Det funkar inte.
Pappa är förstor för att få plats i min säng.

Har någon tips på hur jag kan göra för att inte dö av skräck i min säng? Jag har massa lådor under sängen så spöket kan ju inte vara så jätte stor, för han får nog inte plats.




Bild idag!
Mycket nöje.