jag har inget liv.

när man varit ensam hemma i nio dagar så är det inte så jätte skoj längre.
det känns som om jag varit själv i flera veckor. det är ingen som diskar, ingen som städar, ingen som tvättar mina kläder. och jag är LAT! jag har dödat mammas blommor bara för att jag inte orkat att vattna dem. jag har orsakat flera diskhögar runt om i huset. på tvbordet, vid datorn och i trappen (disk som jag planerat att ta ner ställer jag där för att inte glömma bort de)
imorgon kanske jag ska skärpa mig?
städa huset. diska. tvätta.
ja, för det ska jag!

min sömn då?
tidigast jag lagt mig är nog klockan ett. senaste natten var klockan sju på morgonen.
tidigast jag klivit upp är halv tio (för att andreas är jätte morgon pigg och släpar upp mig mot min vilja)
senast jag gått upp.. klockan tre. och då låg jag i sängen tills fem. somnade om och vaknade sju.

nej, emelie nilsson, nu får du ta dig i kragen! JA, för det får jag!
Jag kommer aldrig kunna flytta hemifrån..

Gårdakvarnar Och Skit

Jag har ingen aning om hur länge Håkan Hellström - Gårdkvarnar Och Skit låten har funnits. Jag hade iallafall inte fått upp ögonen för den innan en vän skickade den över msn. Nu spelas den om&om&om igen. Den har iallafall borrats sig in i mina öron och snart kan jag säkert hela texten utantill.

Om några timmar ska jag och min kära väninna maria fara till hennes sommarstuga i kil och göra det vi alltid gör där - ligga på bryggan i flera timmar och steka. Ibland springer det ut lite skitungar på bryggan och gör kanonkulor ner i vattnet. I flera timmar kan de hålla på så. OCH JA, DET ÄR SÅ STÖRANDE!
Kan de inte förstå att vi väldigt vuxna, kvinnor inte vill bli nerstänkta när vi solar?
Jag måste passa på att be om ursäkt till min mor för att jag var en sån pain-in-the-ass när jag var liten och vi var på stranden. Fanns det något roligare än att springa i vattnet, upp på stranden och ställa sig brevid sin sovande mor och sen dra ur vattnet ur sitt hår ner på hennes mage? Förlåt mamma, nu förstår jag!

MEN! innan jag slukar i mig den vanliga dosen  av sommarstugan ska jag till min kära Andreas och fira hennes (skrev jag hennes? jag mena hans) syster som fyller år. Hoppas man får bullar! Jag gillar bullar.


emem
grattis Jasmine :)

en kväll på vinden

jag har spenderat min kväll på vinden. bland kartonger, damm, mörker och skrot.
men jag klagar inte, jag älskar vindar. man hittar så mycket saker som man inte sett på flera år. tog ner en hel drös med gamla dagböcker som jag ska snoka igenom, gamla kläder som man kan sy om och en snygg matta som bara låg där och skräpade.

jag hittade även en bunt med massa gamla LP-skivor och jag var bara tvungen att ta ner två av dem.
en riktig flowerpower skiva med blommor och färger och tre otroligt fula killar med flufffrisyrer. galet snyggt att hänga på väggen! och en till skiva som hette "Oh happy day" med en massa sjungande negrer med kritvita tänder. Den var också galet snygg. jag tror att jag ska göra en LP-vägg.
Har en till LP som jag köpt på gengåvan - Andrew Lloyd webber. med alla hans verk. och vem vet, den kanske kan vara värd ett öre. : )


Imorgon ska jag och min vän mimo fara till hennes sommarstuga och lata oss.
eftersom att vi lever i den lyxen att mimo har egen badstrand samt brygga så antar jag redan nu att vi kommer beslagta den under hela vår tid i stugan. vi ska bada, sola, läsa, äta glass och bada ännumer. bada näck är någonting man aldrig kan motstå, vi har haft våra stunder, natt som dag brukar vi simma runt. ingen märker. Det finns nog ingenting bättre helt enkelt.

emem