inte bra.

Träffade min kära Johanna idag, det var meningen att vi skulle ta en sväng på Zara för att äntligen köpa de där underbara byxorna som jag tittat på ett tag. Men när vi kommer dit hittar vi dem ingenstanns och jag blev jätte deprimerad. Och att vara depp på stan är ingen bra grej, det slutade för att jag deppade ned mig i massa andra klädesplagg och tillslut låg notan på sisodär 2000:-

men, så går det ibland.
när man heter emelie.

image301
en gul "jobbartröja", perfekt att skita ner sig i.
stor oversize kofta, mycket bra
underbar kjol med rosett i midjan
grön kofta till andreas
rosa tights

och

favoriten:
image302
"den lilla blåa" jeansjackan

deiligt

Det är galet, vad det nya vädret tillför humöret. Jag är lycklig som en nyfödd fågel och jag har just varit på den längsta promenaden någonsin. För er som inte vet, säger detta er ingenting, men för er som vet;

Från nationaltheatre via karl johan till jernbanetorget till grünnelykka vidare till sofienberg till  mig, bislet/stortinget. Åh, jag är lycklig i hela kroppen.

Och där gick jag, ensam, i klänning, i solen, med en godispåse för 65 kronor. Åh, jag älskar.

typiskt

Förra sommaren förbrukade jag ungefär femtioelva olika par solglasögon, varför? Antingen satte jag mig på dem, knödde sönder dem i väskan, eller tappade bort dem. Detta året tänkte jag inte hålla på att tönta mig, utan jag köpte en par superstörtsköna briller och tanken var att ha dem hela sommaren. Tills idag, då jag tappar dem i backen och ena glaset flyger ut. ÅH, surt. Men men, jag fick mig ett par nördbriller på köpet, som jag suktat efter i flera månader nu. Och det är inte helt fel.

image300

finally

Var på min Första Riktiga fotoshoot idag. Och jag kan bara lova mig; det var absolut inte den sista. Fy 17 vad galet kul det var. Nu blir det säkert lite ljusare igen :) Och mamma kommer hit om tre veckor. weeeeeee.

image299
haha :D
det var tider.

jo

nu är jag sjukskriven,
och jag orkar verkligen inte mer. är jag färdig med oslo? eller har det bara börjat? vad vill jag?
jag vet verkligen inte........

image298

du

Jag älskar dig så mycket
image297
Och jag vill inte ha någon annan än dig.
Aldrig.

HALLÅÅÅ

TYSKLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!
back on monday.
^^

bitterf*tta

den här veckan har nog varit den jobbigaste under hela tiden sen jag flyttade hit. allting har gått emot mig. så därför tänker jag och andreas fly landet på lördag. vi ska åka på kryssning, ska bli så bra!
förövrigt så hatar jag mitt jobb, dem hatar mig, jag hatar dem. jag är mobbad, utstött, vill därifrån. måste fixas. ÅH, jag orkar verkligen inte.

btw så registrerade jag mig på oslo folk och media argentur för ett tag sen. igår fick jag ett samtal om ett företag som vill ha mig som deras ansikte. plåtning om två veckor, spännande, cpnervös, ååååh.


image296

puh

världens sämsta dag.
suuuuuuuuuuuuuug.

image295

jag och gubben = sant

Vi fick en ny chef idag på jobbet. Trodde att jag inte skulle bry mig, det är ju ändå bara gubbar som är chefar på mitt jobb. Men in kom han, den hetaste 50+aren jag någonsin skådat. Hans halvlånga hår fladdrade bakåt då ljuset ifrån ovan lyste upp hans ansikte. Han öppnade munnen och visade de mest vackra stomatolleende medans han gick fram emot mig. Hans mjuka solariebruna hand tog tag i min. Det var som om han var hämtad från en dressman reklam. Jag är förälskad och hoppas på att jag kanske kan få bli hans nya fru.


image294

vougepillow

på vår födelsedag fick jag den mest gigantiska tidningen någonsin skådats, och jag gav andreas... mig själv, en tupplur. andreas var jätte arg och försökte ta tillbaka tidningen, ha-ha, NEVER, jag ska sova på denna vackra skapelse så länge jag lever.

image293
660 sidor, det är inte illa.

godmorgon em

Jag har just pallrat mig upp ifrån min varma säng - mmm - klockan är tio, måste duscha, måste laga mat tills imorgon, stressad. måste göra det nu, och sen sova. Och jobba, för att jag ska kunna ha råd med dessa skönheter eftersom att det vaknas bröllop till sommaren.

image292
men... jag vet bara inte vilken? tips?

nu är det jag som är frisör!

tack vare jordens alla dåliga frisörer, som jag tidigare klagat på, har jag nu tagit saxen i egna händer, såsom så många gånger förr. ett klipp där, och ett till, så har jag fixat mig en ny frill på bara en kvart för en enkel penning som - ingenting. Helt gratis, bara lite svett kostades. härligt, nu är det som jag vill, nästan, iallafall ser jag ut som jag brukar göra, lite kort där och lite långt där, ruffsigt, slarvigt, schletet. And I kinda like it, like always. Tack emem!

image290
1år, 11månader imorgon.
2/5-06