fredagens "dagens" idag.

Hej!

Jag hade tänkt att lägga upp en lista på dagens grejer. Så vi börjar med dagens skadeglädje. (fast detta är ifrån fredag då, jag har bara glömt att nämna det)

Dagens skadeglädje: En dam på bussen hade en stor klick med fågelskit på luvan, det tyckte jag var jätte roligt, men jag hade ingen att skratta och peka med, så jag gjorde det tyst för mig själv. I mitt huvud.

Dagens ÅH NEJ: Therese ringde ifrån jobbet och var sådär lagom munter, jag (munter) undrade vad som var fel. Hon undrade vart jag var. Hemma såklart. Det tyckte hon var dumt eftersom att jag skulle jobba. Det hade jag glömt bort!

Dagens död: Det kom in 3 mycketmörka damer in i butiken som klädde sig i bruna burkas och skulle handla mysdressar. (mysdressar som jag vikt till paket med vackert silkessnöre) Och de river upp hela skitbordet med dressar och hojtar och har sig. Det enda de kunde på norska var "unskyld" och det kunde ingen engelska. Det var inne i butiken i en kvart och tillslut blev vi ovänner på två olika språk för dem fattade inte ett dret när jag sa "This is LARGE, not SMALL" och de hojtade "LARGE! SMALL! NOT! LARGE!" Tillslut tror jag att hon svor åt mig på sitt onda språk.

image221
Såhär skulle jag se ut om jag vore en man. En man med långt hår
och fömodligen en man med många brudar. Jag är för snygg!

Kommentarer
Postat av: nusse

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.... :D

Vem ær killen du mixat ditt feja med?

Postat av: emem

Nusse:
haha, jag har noll i aning. jag hittade någon sån här göra-om-sida. därav ap-mig och manlig-mig. :) jag har en neger-mig också, men den tar vi någon annan dag ;)

2008-02-11 @ 14:20:20
URL: http://emems.blogg.se
Postat av: Jonna

jag gillar din headrr:)! haha..

2008-02-11 @ 14:37:16
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Jonna

okidok;)

2008-02-11 @ 15:06:16
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Maz Studios

SJUKT läskig bild haha.
Anyway, kul du tittar in i bloggen å kommenterar hehe. kramis

2008-02-11 @ 15:25:42
URL: http://mazstudios.blogg.se
Postat av: Jeliti

haaha läskig bild

2008-02-11 @ 16:18:39
URL: http://jeliti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback